Cum se face flasharea unui dispozitiv Samsung folosind distribuția de pe samsung-updates.com? (Android, Rom Flashing, Samsung, Stoc Rom)

Evan Carroll a intrebat.

Sper să flashez din nou rom-ul stock pe dispozitivul meu pentru a putea actualiza PRL-ul. Am descărcat fișierul de pe samsung-updates.com. Fișierul pe care l-am descărcat a fost găsit „Arhiva firmware” pentru SPH-L720 (Galaxy S4) de la Sprint..

Un comentariu spunea că SPR este pentru utilizatorii obișnuiți și cel XAS este pentru ingineri. Nu știu exact ce înseamnă asta, dar am downlaodat fișierul SPR fișierul changelist 1927016

SPR-L720VPUEMJA-20131030154609.zip

Acum, când mă uit înăuntru, am două fișiere,

  1. L720VPUEMJA_L720SPTEMJA_L720VPUEMJA_HOME.tar.md5
  2. SS_DL.dll

Ce fac aceste fișiere? De ce fac cu .dll? Cum îmi flash dispozitivul cu el? Încarc pur și simplu fișierul .zip în Clockworkmod și pornesc? Ar trebui sau nu să șterg memoria cache și Dalvik după ce fac asta? Am făcut deja o copie de rezervă a versiunii mele actuale de CM și a datelor folosind CWM.

1 răspunsuri
geffchang

Este SPR-L720VPUEMJA-20131030154609.zip ROM de stoc? Dacă da, puteți utiliza Odin tool pentru a flash-ui acel ROM.

Presupun că ați instalat deja Samsung Kies (deci sunt instalate driverele telefonului). După ce ați făcut acest lucru, deschideți Odin (nu modificați nicio setare). Încărcați L720VPUEMJA_L720SPTEMJA_L720VPUEMJA_HOME.tar.md5 în secțiunea PDA în ROM. Puneți telefonul în modul de descărcare (Vol Down + Home + Power), și conectați-l la Odin. Odin ar trebui să fie capabil să detecteze acel telefon. Când o face, începeți procesul de bliț.

Comentarii

  • Nu, nu am instalat Samsung Klies – folosesc Linux. Și, nu am nici instrumentul Odin? Pot să flash acest ROM folosind CWM? Am deja un telefon rooted. –  > Por Evan Carroll.
  • Aruncați o privire la Heimdall atunci, care este un pandant la Odin, dar care rulează și pe Linux/MacOS. –  > Por Izzy.
  • @EvanCarroll Nu sunt foarte sigur dacă poți să faci flash stock ROM folosind CWM recovery. Odin / Heimdall (după cum a menționat Izzy) sunt instrumentele recomandate pentru a blișa stock ROM. –  > Por geffchang.
  • Ar trebui să utilizați Hemidall pentru acest lucru, este mult mai puțin predispus la erori și site-uri precum cel pe care l-ați menționat tind să aibă fișierele configurate pentru a face acest lucru. Dacă faceți unrooting, aveți nevoie și de recovery-ul stock, deci CWM este exclus. –  > Por RossC.
  • Aveți nevoie de driverele USB Samsung, care vin cu Kies, însă, pentru oricine folosește Odin/Hemidall, trebuie să omorâți TOATE procesele kies de pe PC, deoarece acestea pot interfera cu Odin/Hemidall și pot provoca rezultate neașteptate. –  > Por RossC.