Cum se șterge o aplicație instalată cu Amazon Appstore? (Android, Dezinstalare, Amazon Appstore)

James Roth a intrebat.

Am instalat o aplicație folosind Amazon Appstore, dar nu văd o modalitate de a o dezinstala. Asistența Amazon nu a reușit să răspundă la întrebarea mea după 2 zile.

Prefer o metodă care să nu implice ștergerea ei cu un manager de fișiere sau un fel de acces root.

Comentarii

  • Notă secundară: Magazinul de aplicații Amazon a fost măcar deschis timp de 2 zile? Credeam că s-a deschis abia ieri… :- – –  > Por loneboat.
  • @loneboat – Acesta a fost, de fapt, al doilea lucru pe care l-am observat la el. Primul a fost cât de mult m-a deranjat faptul că nu poți descărca o aplicație gratuită fără să activezi One-Click și, prin urmare, să asociezi un CC# cu contul tău. Super penibil. –  > Por newuser.
4 răspunsuri
newuser

Din ecranul de pornire apăsați butonul de meniu și selectați Settings. Apoi selectați Applications, și apoi Manage applications. Găsiți aplicația pe care doriți să o dezinstalați și selectați-o, apoi ștergeți datele asociate cu aceasta atingând Clear data și apoi atingeți Uninstall.

Voila!

Editați: De fapt, tocmai am observat acest lucru în documentația oficială de ajutor a Amazon pentru Appstore (din 14 iunie 2011):

Amazon Testat
Pentru a asigura cea mai bună calitate a aplicațiilor din catalogul nostru, trecem toate aplicațiile trimise printr-o serie de teste. În cadrul acestui proces, verificăm aplicațiile pentru viruși și programe malware cunoscute, testăm aplicația pentru a ne asigura că face efectiv ceea ce pretinde că face și testăm dacă aplicația afectează stabilitatea celorlalte funcții ale telefonului dumneavoastră. Aceste teste includ (dar nu se limitează la):

  • Instalarea: Aplicația se instalează și se deschide, pot fi instalate actualizări și aplicația poate fi dezinstalată urmând metoda obișnuită de dezinstalare a telefonului.

(Italicile au fost adăugate de mine.)

Este clar că au omis în mod intenționat o metodă nativă Amazon Appstore de a elimina aplicațiile pe care le-ați descărcat și instalat de la ei.

Comentarii

  • Știam eu că este ceva care se află chiar sub nasul meu. Greșeala mea a fost că mă așteptam ca această funcție să fie chiar în aplicația Amazon Appstore. Vă mulțumim. –  > Por James Roth.
  • @James Roth – Da, este într-adevăr o prostie că Amazon nu s-a gândit să adauge această funcție în magazinul lor. O oră de amatori acolo. Apropo, faceți o favoare site-ului și nu uitați să marcați răspunsurile ca fiind „corecte” dacă v-au ajutat să vă rezolvați problema; se reflectă în statisticile site-ului, deoarece este încă în Beta (ajută și scorurile noastre de reputație :-D). –  > Por newuser.
  • Se va face. StackExchange este nu permite utilizatorilor să marcheze întrebarea ca fiind corectă în termen de 10 minute de la data la care a fost pusă. –  > Por James Roth.
  • @James Roth – Serios? Îmi pare rău pentru asta atunci, nu am vrut să par un nesimțit. Nu am întâlnit niciodată așa ceva. –  > Por newuser.
  • @JonnyP Există, de asemenea, unele dezbateri cu privire la acceptarea prea rapidă a răspunsurilor, a se vedea, de exemplu, meta.fitness.stackexchange.com/questions/64/… –  > Por Matthew Read.
thunsaker

Doar pentru informarea dvs., au instrucțiuni postate pe site-ul lor sub „Aplicațiile și; Dispozitivul dvs.” din secțiunea amazon.com/apps, suportul ar fi trebuit să poată răspunde foarte repede la asta. Dezinstalarea lipsește cu siguranță în aplicația în sine.

Notă: dacă dezinstalați Amazon Appstore în sine, este posibil ca unele aplicații descărcate prin intermediul acesteia să nu mai funcționeze, acest lucru a fost confirmat cu Angry Birds Rio de Droid-life.

Bernie Perez

Ați verificat actualizarea Documentația oficială de ajutor a Amazon?

Cum pot șterge o aplicație din lista Aplicațiile mele?

Vizitați Aplicațiile tale dintr-un browser web. Selectați „Delete this app” (Ștergeți această aplicație) din meniul derulant „Actions…” (Acțiuni…) din dreapta aplicației pe care doriți să o ștergeți. Confirmați că doriți să ștergeți aplicația, iar aplicația va fi eliminată din lista My Apps (Aplicațiile mele) de pe toate dispozitivele Android înregistrate în contul dvs. În cazul în care aplicația a fost descărcată pe un dispozitiv, aceasta va trebui să fie dezinstalată manual.

Comentarii

  • De asemenea, se spune că, dacă o șterg, va trebui să plătesc pentru aplicație dacă vreau să o instalez din nou mai târziu. Acest lucru nu este acceptabil! Trebuie să elimin pentru că există un fel de defecțiune la instalarea aplicației. –  > Por Michael.
kurtismccartney

Actualizare: Din aplicația android mergeți la Aplicațiile mele > Cloud, apăsați lung și va solicita dezinstalarea de la nivelul Amazon Cloud.

Nu mai există reinstalări accidentale enervante accidentale.