Cyanogenmod: Criptarea nu a avut succes (Android, Cyanogenmod, Resetare Din Fabrică, Criptare)

Ole Tange a intrebat.

Mi-am criptat telefonul. A funcționat bine. Apoi am instalat o altă versiune de Cyanogenmod. Aceasta nu poate decripta datele (ceea ce este OK: nu există date importante pe telefon). Îmi spune să efectuez o resetare din fabrică, dar chiar și după resetarea din fabrică, telefonul este blocat la „Encryption unsuccessful”.

Eroarea pe care o primesc este aceeași ca pe: Samsung Galaxy criptare eșuată

Cum pot convinge Cyanogenmod că toate datele criptate sunt șterse?

Am încercat:

  • Resetare din fabrică
  • Instalarea versiunii de Cyanogenmod care a criptat telefonul

3 răspunsuri
Ole Tange

Resetarea din fabrică nu a reușit formatarea /data (și, astfel, cel mai probabil, a lăsat vechea criptare în vigoare).

După ce ați formatat /data manual, resetarea din fabrică a putut în sfârșit să se finalizeze cu succes, iar noua versiune de Cyanogenmod a apărut.

Comentarii

  • @Downvoters: Acest lucru are perfect sens pentru mine, așa că l-am reformulat pentru a-l face mai ușor de înțeles: s-ar putea foarte bine ca CM să nu fi cunoscut cheia de criptare „veche” și, prin urmare, să nu fi putut accesa sistemul de fișiere (existent). Formatarea partiției a creat un sistem de fișiere „virgin”, fără criptare, și astfel a făcut-o din nou accesibilă (după părerea mea). –  > Por Izzy.
Sargis Sargsyan

Trebuie să intrați în modul de recuperare, (al meu este TWRP 2.8.1), decât din recuperare să schimbați tipul sistemului de date în etx4.

Sergey

Formatați sdcard0 (stocare internă) la ext3 formatul sistemului de fișiere și va fi OK!