Dacă nu există un rom cyanogenmod corespunzător pentru Samsung Galaxy On5, cum instalez Cyanogenmod? (Android, Cyanogenmod)

Quantum88 a intrebat.

Telefonul meu este înrădăcinat și am instalat TWRP. Totuși, nu sunt sigur unde să merg de aici.

Comentarii

  • Nu poți – știi deja că nu există. –  > Por Andy Yan.
2 răspunsuri
dekaband

Există probabil surse pentru a construi CyanogenMod de la zero. Am găsit forumurile de la xda utile http://forum.xda-developers.com/t/samsung-galaxy-on5 Nu m-aș mira să vedeți CM 13 sau 14 în viitorul apropiat. Dacă sunteți pe o cutie linux, ați putea eventual să construiți de la zero.

Comentarii

  • Cineva trebuie să scrie chestii legate de dispozitiv/kernel înainte de a putea fi construit – nu mă aștept ca OP să fie capabil să facă asta… –  > Por Andy Yan.
Namnodorel

Dacă nu există nici un port oficial sau neoficial, nu poți și nu încerca cu o versiune care nu a fost făcută special pentru dispozitivul tău. Aș recomanda să instalezi Android simplu (cu sau fără Gapps, după cum dorești) și să aștepți ca cineva să facă portarea. Dezvoltatorii tind să porteze Cyanogenmod pe dispozitivul pe care îl au, dacă nu există un port până acum.

Desigur, ai putea să faci tu însuți această muncă, dar nu cred că vrei să faci asta, deoarece implică să te joci cu software-ul de bază al telefonului tău și ai nevoie de multă experiență în destul de multe limbaje de programare pentru a face singur un port.

Comentarii