De cât spațiu am nevoie pentru 1 oră de video 1080p? (Android, Camera, Înregistrare Video)

Cheetah a intrebat.

Am un Samsung Galaxy S6 edge cu 10GB de spațiu liber. Aș vrea să înregistrez aproximativ 1h continuu folosind aplicația standard a camerei.

Vedeți vreo problemă în acest sens?

Comentarii

  • Depinde foarte mult de aplicația de cameră folosită și de codecul/compresia pe care o folosește, nu am un răspuns general în acest sens. Și da, de multe ori există o limită de timp, astfel încât înregistrarea se oprește automat, de exemplu, la 30 de minute – lucru pe care unele aplicații îl rezolvă prin crearea mai multor fișiere pentru aceeași înregistrare (imitând o oprire/înregistrare). –  > Por Izzy.
  • Vedeți și android.stackexchange.com/questions/57417/… -…  > Por Dan Hulme.
2 răspunsuri
Nadav Tasher

Înregistrați un minut și verificați cât de multă stocare necesită și duplicați cu 60

Comentarii

  • Există și alte limitări? Google raportează sporadic că există limite de timp artificiale. Nu am timp/baterie pentru a testa aceste limite (masiv dezorganizat) –  > Por Cheetah.
  • nu cred că există. vă sugerez să verificați setările aplicației camerei. –  > Por Nadav Tasher.
  • Pare o idee bună, dar nu este. 1 minut de mediu întunecat va ocupa mai puțin spațiu decât altele. Este un indicator bun, totuși, dar nu perfect. –  > Por MattBoothDev.
bkrumins

1 oră de filmare 1080p nu ar trebui să ocupe 10 GB. cantitatea de date se modifică în funcție de câțiva factori, cum ar fi rata de cadre și rata de biți. 60fps ocupă mai mult spațiu decât 30fps. ratele de biți mai mari ocupă, de asemenea, mai mult spațiu de stocare. Ar putea fi vorba de câteva sute de MB până la 2 GB. Depinde, de asemenea, de formatul de stocare în care este salvat videoclipul. Unele formate folosesc diferite forme de compresie, unele fiind mai eficiente decât altele.

Comentarii

  • Pe smartphone-ul meu, am o înregistrare de mai puțin de 4 minute, ceea ce înseamnă aproape 1 GB. O oră ar însemna mai mult de 15 Gb. –  > Por Άνδρας.