Depanarea de la distanță utilizând depanarea USB nu este în regulă (Android, Depanare Usb)

David Gard a intrebat.

Încerc să depanez de la distanță Chrome pe Samsung Galaxy Note 4, dar nu reușesc să fac să funcționeze.

Notă – pentru a elimina o problemă de dispozitiv, am încercat să folosesc și un HTC One M8, dar nici acesta nu ar funcționa.

După ce am revăzut cerințele de pe pagina de depanare la distanță a Chromehttps://developer.chrome.com/devtools/docs/remote-debugging – cred că îndeplinesc toate cerințele –

 • Dispozitiv mobil – Chrome 42.0.2311.111 (Lollipop 5.0.1)
 • Dispozitivul utilizat pentru depanare – Chrome Canery 44.0.2394.3 (Windows 7)
 • Drivere USB – Descărcate și instalate de pe site-ul Samsung

Ambele dispozitive se conectează la laptop fără probleme și pot transfera fișiere între cele două, însă depanarea USB nu funcționează.

Conform ghidului de mai sus, ar trebui să văd o notificare intitulată Permiteți depanarea USB? Cu toate acestea, această notificare nu apare nicăieri și, în consecință, inspectorul de dispozitive (chrome://inspect/#devices) raportează niciun dispozitiv detectat.

Am găsit multe întrebări similare care sfătuiesc utilizatorul să se concentreze asupra driverului USB, însă m-am asigurat că am instalat cea mai recentă versiune a producătorului și nu am avut succes.

Este cineva în măsură să mă sfătuiască cu privire la ce aș putea încerca în continuare?


Editare – Am uitat să menționez că am încercat să descarc și driverul USB de la Google. http://developer.android.com/sdk/win-usb.html#download

Cu toate acestea, rulează Windows 7 x64 și se pare că aceste drivere sunt potrivite doar pentru instalații x86.

Acum am descărcat și driverul universal ADB pentru Windows. Driver Universal Windows ADB așa cum se recomandă pe acest site, dar tot nu am reușit – USB Debugging nu este afișat în dispozitivele ADB

Am instalat, de asemenea, pluginul ADB pentru Chrome Canery, dar odată instalat, pluginul vă notifică că nu mai este necesar.

Comentarii

 • Mi-a mers cu un mobil Huawei, dar nu și cu un mobil Samsung, indiferent ce am făcut… -.  > Por Ayyash.
2 răspunsuri
Steve

Am descoperit că piesele lipsă din puzzle au fost instalarea Java SDK & Android SDK.

Am dat peste asta pentru că nu mă puteam conecta la „interfața adb” -. pagina de instrucțiuni de depanare de la distanță Android nu a menționat niciodată instalarea unui SDK, așa că am căutat pe Google „cum să configurez interfața adb” și am găsit această pagină de pe How To Geek.

După ce am instalat Java SDK & Android SDK, am reușit să detectez dispozitivul folosind „adb detect„, iar apoi Chrome a reușit să detecteze dispozitivul pe chrome://inspect.

Înainte de a instala Java SDK &; Android SDK, chrome://inspect nu a detectat dispozitivul.

Versiunea de Chrome Canary pe care o foloseam era 48.0.2547.0 (64 de biți).

Faptul că instalarea Java SDK &; Android SDK a rezolvat problema contrazice propriile sfaturi ale Google aici:

Nu mai este nevoie să configurați ADB sau plugin-ul ADB pentru a depana filele de browser și WebViews de la distanță. Depanarea de la distanță pentru Android face acum parte din Chrome DevTools standard.

Comentarii

 • Excelentă treabă! M-ați salvat de o mulțime de frustrări. Este mult prea ușor să presupunem că un dezvoltator android ar avea instalat sdk-ul android și să uităm să testăm ce se întâmplă atunci când nu are. –  > Por Isaac Bolinger.
 • trucul a fost tomake asigurați-vă că adb a fost în calea (variabila de mediu) Tastați adb în promptul de comandă și vedeți dacă comanda este recunoscută. În caz contrar… aici este problema. –  > Por Ced.
 • Încercând să depanez un Samsung Galaxy S7 din Windows 8.1, simpla instalare a SDK-ului Android a funcționat pentru mine și nu a trebuit să fac nimic altceva. Aveam deja instalat de ceva timp Java SDK și un driver USB Samsung. –  > Por Scott Leis.
Matt07211

Rezolvarea problemelor (De pe pagina web)

Nu îmi pot vedea dispozitivul pe pagina chrome://inspect.

 • Dacă dezvoltați pe Windows, verificați dacă este instalat driverul USB corespunzător pentru dispozitivul dvs. Consultați Drivere USB OEM pe site-ul dezvoltatorilor Android. Verificați dacă dispozitivul este conectat direct la mașina dumneavoastră, ocolind orice hub-uri.
 • Verificați dacă Depanarea USB este activată pe dispozitiv. Nu uitați săacceptați alertele privind permisiunea de depanare USB de pe dispozitiv.
 • În browserul de pe desktop, navigați la chrome://inspect și verificați căDiscover USB devices (Descoperă dispozitivele USB) este bifat.
 • Depanarea la distanță necesită ca versiunea de Chrome pentru desktop să fie mai nouă decât versiunea de Chrome pentru Android de pe dispozitiv. Încercați să utilizațiChrome Canary (Mac/Windows) sau versiunea canalul Chrome Dev (Linux)pe desktop.

Dacă tot nu puteți vedea dispozitivul, deconectați-l. Pe dispozitiv, selectați Settings > Developer options (Setări > Opțiuni de dezvoltare). Atingeți Revoacă autorizațiile de depanare USB. Apoi, încercați din nou configurare a dispozitivului și procesele de descoperire a dispozitivului.


Lucruri de verificat* (din capul locului)*:

Deci ai activat depanarea USB în setările pentru dezvoltatori de pe telefon, corect? Dacă este activat, va apărea în bara de notificare a telefonului, dacă nu apare, telefonul nu are depanarea USB activată.

Dacă este pornit, dar Chrome nu-l poate detecta, încercați să rulați „adb devices” din promptul de comandă Windows pentru a vedea dacă computerul dvs. îl detectează. În cazul în care calculatorul îl detectează, înseamnă că adb funcționează, deci este o problemă cu Chrome. Dacă nu îl detectează, știți că nici Windows nu detectează adb, deci instalați unitățile corecte și dezactivați adb, apoi porniți-l din nou (dacă este necesar) și încercați din nou.

Totuși, eu am Windows 7 x64 și se pare că aceste drivere sunt potrivite doar pentru instalații x86.

Puteți instala unitățile pe platforma Windows, deoarece aceasta este pe 64 de biți (64 de biți poate și va rula cod pe 32 de biți (x86 este cum ați numit-o în întrebarea dvs.)), deci instalați driverele și încercați din nou.

Pentru a verifica dacă Windows poate comunica cu interfața adb:

 • Asigurați-vă că setarea adb a telefoanelor este activată și conectați telefonul la computer.
 • Navigați în managerul de dispozitive Windows.
 • Dacă totul este corect (sunt instalate driverele corecte, adb pentru telefoane este activat și telefonul comunică cu calculatorul), ar trebui să vedeți „Android ADB” în partea de sus a listei de gestionare a dispozitivelor.
 • Dacă nu este așa, instalați driverele corecte pentru telefonul dvs. și asigurați-vă că setarea ADB este activată în telefonul dvs.

Dacă nimic din toate acestea nu funcționează, contactați-mă și voi încerca să vă ajut cât de mult pot. Să sperăm că a fost vorba doar de drivere și nimic altceva.