Deschideți o aplicație la pornire/după pornire (Android, Aplicații, Boot, Reboot, Pornire Automată)

trejder a intrebat.

Trebuie să forțez o aplicație selectată să pornească de fiecare dată când dispozitivul meu cu Android este (re)pornit.

Există ceva ce pot folosi (setare de configurare, aplicație externă etc.) pentru a îndeplini această sarcină? Sau acest tip de comportament este limitat doar la managerii de ecran de pornire?

1 răspunsuri
Andrew T.

Nu sunt sigur în ceea ce privește setarea de configurare, dar cred că acest lucru nu este limitat doar la managerii de ecran de pornire, deoarece puteți realiza acest lucru folosind aplicații terțe.

Câteva cuvinte cheie legate de acest subiect:

În caz contrar, puteți utiliza aplicații precum Tasker:

  1. Creați un profil: Eveniment – Sistem – Boot dispozitiv
  2. Creați un Sarcină cu Acțiune: App – Launch App – (Selectați aplicația)
  3. Conectați aplicația Profilul la Sarcină

Comentarii

  • Cu siguranță trebuie să existe undeva în sistem care să stabilească ce aplicații pornesc și când. Descărcarea unei alte aplicații nu poate fi răspunsul la orice întrebare. –  > Por Altimus Prime.
  • @AuntJemima Din păcate, nu. Spre deosebire de alte sisteme de operare care are setări la nivel de sistem (ex. Windows 10), aplicațiile Android se bazează pe un eveniment de sistem pentru a indica faptul că sistemul de operare Android a terminat de pornit (android.intent.action.BOOT_COMPLETED), iar apoi aplicațiile pot încerca să se ruleze singure după acest lucru pentru a simula pornirea pe alte OS-uri. Dacă dezvoltatorul nu adaugă acest lucru la aplicația sa, atunci aceasta nu va rula niciodată la pornire. Cu toate acestea, deoarece aplicațiile pot rula și alte aplicații, aceste aplicații „de pornire” ascultă acest eveniment și rulează alte aplicații. –  > Por Andrew T..