Dezactivați capetele de chat (pentru WhatsApp etc.) pe dispozitivele Samsung (Android, Samsung, Notificări, Whatsapp Messenger, 9.0 Plăcintă)

John Doe a intrebat.

După actualizarea la Android 9.0 Pie pe Samsung Galaxy Note 8, am observat că notificările Whatsapp Messenger apar în mod similar cu modul în care sunt livrate notificările Facebook Messenger – cu un cap de chat. Acesta este un cerc în care apare poza de profil a mesagerului, iar dacă dau click pe el se deschide o mică fereastră cu mesajul afișat.

Preferam atunci când acest cap de chat nu era niciodată acolo și puteam să văd o previzualizare a mesajului timp de câteva secunde, chiar sub partea de sus a ecranului, atunci când sosește un mesaj.

Am încercat să dezactivez notificările pop-up pe WhatsApp, dar pare să fie vorba de cu totul altceva, deoarece capetele de chat continuă să apară.

Este posibil să dezactivați această funcție?

2 răspunsuri
Sandra

Urmați această cale pentru a activa sau dezactiva „capetele de chat” menționate:

Setări > Funcții avansate > Vizualizare pop-up inteligentă

Apoi, comutați aplicațiile pe care doriți să le afișați „capetele de chat”.

singhnsk

WhatsApp nu acceptă naivitatea capetelor de chat. Deci, acest lucru se face prin utilizarea unei aplicații terțe. Probabil că ați instalat una, sau, într-un caz rar, producătorul telefonului dvs. a copt un astfel de lucru în interfața telefonului. vă rugăm să vă uitați în setările dispozitivului și, de asemenea, să treceți prin aplicațiile instalate dacă observați ceva.

Comentarii

  • De fapt, așa este. Am găsit această postare pe un alt forum unde oamenii au aceeași problemă. Eu nu am instalat o astfel de aplicație terță parte. –  > Por John Doe.
  • @JohnDoe interesant. Înseamnă că este ceva ce se face de către OEM. După cum am spus, WhatsApp nu suportă așa ceva în mod nativ. Și, așa cum a spus Firelord și conform comentariului tău, trebuie să fie vorba de ferestrele Pop-up. –  > Por singhnsk.