Dezactivați notificarea „DeX pe PC” de fiecare dată când S10 este conectat la PC (Android, Notificări, Samsung Dex)

freefaller a intrebat.

De la o actualizare recentă (nu pot spune exact care sau când) de fiecare dată când îmi conectez Samsung S10 la PC, primesc o notificare de Samsung DeX notificare…

Nu vreau DeX, dar vreau să scap de notificarea de fiecare dată când îmi conectez telefonul.

Este posibilă dezactivarea/eliminarea notificării? Site-ul app notifications nu îmi oferă opțiunea de dezactivare prin intermediul unui comutator glisant…

Comentarii

  • Vedeți dacă răspunsul meu vă ajută. android.stackexchange.com/q/163338/96277.  > Por Firelord.
  • Mulțumesc @Firelord – speram că ar putea exista o soluție rapidă și ușoară, dar voi arunca o privire la MacroDroid în weekend, când voi avea puțin timp –  > Por freefaller.
2 răspunsuri
mikrostew

Dacă preferați să eliminați Dex din telefon în loc să îl dezactivați și aveți Configurație ADB și de depanare USB, îl poți elimina cu această comandă:

adb shell "pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.app.dexonpc"

beginswithaJ

Deschideți Setări, mergeți la Aplicații. Apăsați simbolul cu trei puncte și atingeți „show system apps” (arată aplicațiile de sistem). Apoi mergeți la Dex pentru PC, apăsați pe stocare, ștergeți memoria cache. Întoarceți-vă cu un ecran, atingeți Force stop și Disable. S-ar putea să trebuiască să repetați acest lucru după repornire sau actualizare de software, nu am testat asta.