E-mailurile noi nu apar în aplicația Gmail (Android, Gmail)

Shane a intrebat.

Am 2 dispozitive Android diferite: un telefon Samsung Galaxy Reverb și o tabletă Samsung Galaxy Tab 2.

Pe ambele dispozitive, am observat de curând că aplicația oficială Gmail nu mai afișează în listă mesajele de e-mail noi. Atunci când apar noi e-mailuri, primesc notificări Android. Dacă selectez e-mailul în bara de notificare, atunci apare noul e-mail.

Dar dacă mă duc doar în aplicația Gmail, atunci nu văd e-mailurile noi în listă. Trebuie să trec manual de la Priority Inbox la Normal Inbox (sau viceversa) pentru ca noile e-mailuri să apară în listă.

Se întâmplă acest lucru pentru altcineva? Există o soluție?

Comentarii

  • Și eu am această problemă. Am toate căsuțele de primire setate pe Default, dar nu reușesc să fac ca mesajele noi să apară în mod constant. Am ajuns să trebuiască să intru și să îi spun să afișeze caseta Prioritate și apoi vor apărea. Atât de enervant. –  > Por Zooks64.
  • Ați încercat pașii enumerați în App X isn’t working correctly. Cum pot să o repar? –  > Por ale.
2 răspunsuri
bmdixon

Încearcă să deschizi aplicația Gmail, mergi la setări (fă clic pe cele trei puncte verticale din dreapta sus), fă clic pe contul tău de e-mail și selectează „Default Inbox” ca tip de căsuță de primire.

Mă aștept ca acest lucru să se întâmple pentru că ai setat „Priority Inbox” ca fiind implicită și aceasta nu îți arată toate mesajele.

Comentarii

  • Am încercat ambele tipuri de Inbox și problema există în ambele cazuri. –  > Por Shane.
user43346

Am avut aceeași problemă. am avut nevoie să șterg toate datele din aplicație, astfel încât să fie nevoie să resincronizeze totul din nou. a părut să se rezolve problema pentru mine după aceea.

Tags: