Eliminarea unui dispozitiv din Android Device Manager pentru un anumit cont (Android, Cont Google, Manager De Dispozitive Android)

oKtosiTe a intrebat.
a intrebat.

Lucrez la un mic lanț de reparații de telefoane. Atunci când sunt conectat la aplicațiile Gmail sau Inbox cu contul de e-mail Google partajat al companiei pe telefonul meu privat, telefonul meu este listat în Android Device Manager pentru contul de lucru. Acest lucru permite oricui și tuturor colegilor mei să îmi blocheze sau să îmi șteargă telefonul. Nu, mulțumesc.
Telefonul meu este un LG G4 care rulează Marshmallow.

Cum pot să-mi scot (nu să-mi ascund) telefonul din Managerul de dispozitive Android pentru contul de lucru și să primesc în continuare e-mailuri pe el?

4 răspunsuri
beeshyams
 • După cum a subliniat OP semnarea din contul de lucru semnează ieșirea din contul de lucru. aplicația Gmail și orice alte aplicații Google. Deci, există nici o modalitate de a primi e-mailuri de lucru folosind aplicația Gmail sau Inbox

 • Dar doriți să vă deconectați pentru a nu fi sub controlul Android Device Manager, dar să accesați totuși e-mailurile companiei. Pentru aceasta, ar trebui să vă înregistrați pe dispozitiv folosind contul personal de Gmail și să utilizați o browser pentru contul de serviciu. Ați avea nevoie de o browser care să vă poată trimite notificări atunci când primiți e-mailuri pe contul de lucru.

 • Firefox poate face acest lucru. Instalați X-notifier lite add-on pentru a primi notificări. Există alte câteva add-on-uri Gmail, dar nu au fost instalate (poate doriți să încercați). Acesta este un notificator de bază care afișează mesajele primite în tava de notificare

 • Instantaneu în stânga se arată add-on-ul care apare în meniul Firefox și în dreapta notificarea care apare în tava de notificare

 • Acest lucru este verificat prin crearea unui cont Gmail de test și trimiterea unui e-mail către contul meu personal (legat de Google Play) și a apărut în notificare. Alte conturi sunt nu adăugate în Play Store sau enumerate în lista de conturi din secțiunea setări așa cum OP a comentat pentru o altă soluție

Comentarii

 • Acesta este unul dintre cele mai bune răspunsuri de până acum. Presupun că aș putea folosi chiar și un client de e-mail terță parte. Un pic dezamăgitor, deoarece îmi place foarte mult interfața Google Inbox. –  > Por oKtosiTe.
Anish Majumder

De fapt, este foarte simplu.
Scoateți contul Google de la serviciu din telefon și apoi adăugați-l în aplicația Gmail ca o aplicație cont IMAP în loc de un cont Google complet funcțional.
Dacă este adăugat ca un cont IMAP, acesta nu este legat de ADM sau de orice altă aplicație Google, de altfel.

De la Cum să adăugați un cont Gmail fără a adăuga un cont Google pe Android – Comunitatea Gmail

În loc să adăugați contul ca un cont Google, adăugați-l ca tip Personal (IMAP). În acest fel, doar Gmail va fi conectat. Setările sunt:

Incoming servername:imap.gmail.com
Port: 993
Encryption: SSL
Outgoing server name: smtp.gmail.com
Port: 465
Encryption: SSL

Comentarii

 • Presupun că acesta este cel mai bun mod de acțiune pe care îl am deocamdată. Îmi place foarte mult Inbox în acest moment, dar nu sunt sigur că îmi place compromisul. –  > Por oKtosiTe.
 • Cu siguranță cel mai bun răspuns. Dacă vrei e-mail, folosește e-mailul. Nu-l configurați ca un cont Google cu spectru larg pe dispozitiv. –  > Por Matthew Read.
 • Mi-am luat libertatea de a adăuga mai multe informații pentru a-l face complet și util, pe cum se face parte –  > Por beeshyams.
Brad Gough

Cred că asta este ceea ce căutați.

Pentru a elimina dispozitivele din contul dvs: Folosiți browserul telefonului dvs. pentru a merge la myaccount.google.com. În secțiunea „Sign-in & security”, atingeți Device activity & notification. În secțiunea „Recent used devices” (Dispozitive utilizate recent), atingeți Review devices (Revizuire dispozitive). Atingeți dispozitivul pe care doriți să îl eliminați > Remove.

Sursa

Comentarii

 • Asta m-ar deconecta și de la aplicația Gmail. –  > Por oKtosiTe.
 • Dacă folosiți Google Apps for Work, atunci nu puteți. Practic, pentru ca telefonul să fie conectat la un cont de lucru, ar fi trebuit să fiți de acord cu politica de dispozitiv care le-ar da acces la dispozitivul dvs. Aceasta este pentru siguranță, astfel încât, de exemplu, dacă un inginer sau un vânzător își pierde telefonul, puteți să scăpați de toate datele importante de pe telefon, astfel încât să nu ajungă în mâini greșite. –  > Por Brad Gough.
 • „Din moment ce m-am logat în aplicația Gmail cu contul de e-mail Google partajat de companie pe telefonul meu privat, telefonul meu este listat în Android Device Manager pentru contul de lucru.” Sunt surprins că această întrebare este încă deschisă, este doar modul în care funcționează Google. Dacă vă conectați la un cont de lucru, ei au un sistem de securitate care vă permite să îl ștergeți de la distanță. Simplu… Dacă ar fi făcut în așa fel încât să puteți să-l eliminați din gestionarea dispozitivelor, acest lucru s-ar termina în cele din urmă în dezastru. –  > Por Brad Gough.
 • Explică-mi de ce faptul că vreau să primesc e-mailul de la serviciu ar trebui să aibă ca rezultat logic faptul că acel cont poate să-mi șteargă telefonul? Nu vreau să sincronizez marcaje sau contacte, vreau doar să primesc e-mailuri. –  > Por oKtosiTe.
 • Aș spune că nivelul de securitate este destul de prost atunci când oricare dintre cei cincisprezece colegi ai mei îmi poate șterge telefonul fără niciun recurs. –  > Por oKtosiTe.
arana

adaugă-ți propriul cont pe telefon, elimină contul de la serviciu, apoi adaugă contul de la serviciu ca email secundar, nu cel din playstore.

Comentarii

 • Toate conturile pe care le adaug la Gmail par să fie adăugate la Magazinul Play, iar conturile enumerate în aplicația Setări, de asemenea. –  > Por oKtosiTe.
 • de la asistența Google: support.google.com/accounts/answer/3265955?hl=en –  > Por arana.
 • Asta explică doar cum să dezactivați Android Device Manager pentru toate conturile. –  > Por oKtosiTe.