Este posibil să dezactivați LG Cliptray? (Android, Lg, Lg G2)

conradj a intrebat.

LG G2 al meu (și presupun că și alte telefoane LG) au un „Cliptray” care înlocuiește clipboard-ul cu unul în care poți accesa istoricul. Aș dori să elimin această funcție, deoarece 1Password nu poate elimina parolele copiate după un timp stabilit.

Telefonul este înrădăcinat, dacă asta ajută.

Comentarii

 • Nu găsesc un răspuns nicăieri. Singurele sugestii pe care le pot da sunt fie să sunați la LG înșiși și să întrebați (este o gaură de securitate oribilă în sistemul lor IMHO), fie să intrați în aplicațiile de sistem și să vedeți dacă există ceva cu un nume precum Clip Tray sau așa ceva. Fiți atenți să îl ștergeți mai degrabă decât să îl înghețați și, bineînțeles, să dezactivați acest lucru ar putea avea consecințe neprevăzute. Alternativ, ar putea fi folosit un ROM personalizat fără această funcție în primul rând. –  > Por RossC.
 • LG G3 are, de asemenea, acest lucru. Înainte de a flasha CM12, am căutat să văd cum pot dezactiva acest lucru. Nu am găsit nicio setare pentru a o dezactiva și nici „aplicația” în sine nu a putut fi găsită. Se pare că LG a pus acest lucru ca parte a sistemului lor de operare de bază, deci nu există o aplicație specifică pentru a dezactiva. Face parte din Core OS deoarece apare peste tot și în combinație cu meniurile de sistem „copy/paste”. –  > Por Ryan Conrad.
3 răspunsuri
m-p-3

Având în vedere că dispozitivul este înrădăcinat, iată o modalitate de a dezactiva Clip Tray:

 1. Intrați în Clip Tray și ștergeți toate intrările.
 2. În fișierul /system/etc/permissions/com.lge.software.cliptray.xml, modificați această linie

  <feature name="com.lge.software.cliptray"/>
  

  în

  <!-- <feature name="com.lge.software.cliptray"/> -->
  

  Acest lucru va pune caracteristica în comentariuși nu va acorda permisiunea pentru această caracteristică.

 3. Reporniți dispozitivul.

Notă: Este posibil să vedeți în continuare opțiunea Paste, Cliptray în tastatura LG stock, care nu va funcționa după această modificare, dar care nu poate fi ascunsă sau eliminată. O modalitate de a ocoli această problemă este să folosiți o tastatură alternativă, cum ar fi Tastatura Google.

Digvijay Singh

Vă rugăm să actualizați la cea mai recentă versiune a o / s acum au adăugat această funcționalitate… Pentru a activa ștergerea automată a clipboard-ului, mergeți la Setări > Securitate > Ștergeți automat clipboard-ul și atingeți intervalul de timp pe care îl doriți. Ca de exemplu 30 sec și după 30 sec clipboard-ul va fi golit. sper că acest lucru vă ajută!

Comentarii

 • Nu elimină intrările stocate în istoricul Clip Tray, ci doar ceea ce se află în clipboard în acest moment. –  > Por m-p-3.
utilizator28951

Cu această modificare de permisiune, afectează modul în care sunt salvate capturile de ecran. Primești un toast de avertizare despre faptul că fișierul nu se salvează, iar apoi notificarea „salvarea capturii de ecran”, nu dispare niciodată, până când nu resetezi telefonul. totuși, captura de ecran se salvează efectiv.

Editați:

Puteți evita acest efect secundar prin rularea în schimb a acestei comenzi (sursă):

rm /data/data/com.lge.systemservice/databases/clipdata.db && ln -s /dev/null /data/data/com.lge.systemservice/databases/clipdata.db

Sau

Selectați opțiunea B din această aplicație, care introduce comanda pentru dumneavoastră: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jfsoftware.disablecliptray

Tags:,