Este posibil să fie conectat la două dispozitive bluetooth diferite în același timp? (Android, Bluetooth, A2Dp)

James a intrebat.

Aș dori să pot trimite A2DP la sistemul stereo al mașinii mele și, în același timp, să trimit apeluri telefonice la difuzorul pe care îl am în mașină. Nu am cumpărat încă adaptorul stereo, deoarece am vrut să aflu dacă această configurație va funcționa, altfel aș încerca pur și simplu. 😉

Mulțumesc!

Comentarii

  • Stereo-ul și difuzorul mașinii tale sunt două dispozitive diferite? În mașina mea este un singur dispozitiv care folosește mutliple profile bluetooth diferite în același timp. Bineînțeles că funcționează așa cum era de așteptat. –  > Por Silas.
  • Da, am deja un difuzor bluetooth, dar mă gândeam să cumpăr un adaptor bluetooth care să poată fi conectat la intrarea aux in a sistemului stereo pentru A2DP. –  > Por James.
  • Ah ok. M-aș fi așteptat să funcționeze, dar nu am testat. Iar așteptările nu sunt răspunsuri 😉 –  > Por Silas.
3 răspunsuri
Zuul

Răspundeți:

Da, poți avea mai multe dispozitive bluetooth conectate la telefon.

Aplicație pentru a vă gestiona dispozitivele bluetooth

În plus, puteți folosi Smart Bluetooth Widget Pro de MDR Tools, Inc. disponibilă în Google Play Store pentru a vă ajuta să gestionați aceste dispozitive:

Acesta este un widget indispensabil pentru androidul dvs. dacă aveți dispozitive bluetooth.

Acesta adaugă o pictogramă bluetooth pe ecranul de pornire și, făcând clic pe ea, vă va afișa lista dispozitivelor împerecheate și puteți face clic și vă puteți conecta la dispozitivele bluetooth. Nu este nevoie să mergeți la ecranul de setări, să activați bluetooth și să vă conectați la dispozitivele dvs.

Atunci când vă îndepărtați de dispozitivul bluetooth, acest widget nu doar anulează conexiunea bluetooth, ci și oprește bluetooth-ul pentru a economisi mai mult din baterie.

De asemenea, vă puteți conecta la mai multe dispozitive bluetooth în același timp.
Puteți să vă conectați la difuzor și la căști în același timp.

Există și o versiune gratuită Widget Bluetooth inteligent gratuit.

KhoPhi

Da, este posibil.

Cu toate acestea, limitarea pe care am găsit-o este că, ieșirea poate merge doar la un singur dispozitiv bluetooth conectat și nu la toate dispozitivele bluetooth simultan.

De exemplu, Throw este o caracteristică care a venit cu Sony Xperia Z2, care gestionează conexiunile la mai multe dispozitive Bluetooth și comenzi și oferă opțiuni către care dispozitiv conectat ai putea dori să trimiți ieșirea.

Astfel, ai putea avea o boxă bluetooth, o cască bluetooth și un set de căști bluetooth, toate conectate la telefon, dar poți selecta în orice moment către care să „arunci” sunetul și poți trece de la una la alta fără probleme, ușor și instantaneu.

Experiența mea personală cu Throw a fost plăcută.

klaberte

Da, puteți fi conectat la două sau mai multe dispozitive bluetooth în același timp. Pe android, puteți specifica ca mașina să fie folosită pentru audio pentru apeluri, în timp ce stereo-ul să fie folosit pentru audio media. Realizați acest lucru mergând la setările dispozitivului android și ajustând profilurile utilizate pentru fiecare dispozitiv.