Este posibil să păstrați mai multe agende pe un singur telefon? (Android, Contacte, Conturi, Grupuri De Contact)

Sekhemty a intrebat.
a intrebat.

Încerc să găsesc o modalitate de a configura și gestiona mai multe agende pe telefon și de a le păstra distincte.

Vreau să fac acest lucru pentru a separa contactele mele personale de cele de la serviciu.

Comportamentul implicit este de a aduna toate contactele din diferitele mele conturi într-o singură listă mare (două conturi Google și alte câteva aplicații de rețele sociale), dar este un pic de dezordine să le am pe toate la un loc. Știu că aplicația implicită are un manager de grup încorporat, dar are o interfață cam greoaie, care nu este foarte la îndemână (de fiecare dată când o deschizi, ești la câteva clicuri distanță de gruparea dorită).

Ideal ar fi să am o soluție care să-mi permită să-mi gestionez contactele într-un mod performant și personalizabil, adică cu tag-uri, grupări personalizate și așa mai departe, și care să-mi permită să trec ușor între grupurile respective fără prea multe click-uri.

Cum pot face acest lucru? De asemenea, sunt dispus să iau în considerare o aplicație terță parte, dar în momentul de față tot ce am încercat colectează în continuare toate contactele din toate conturile împreună.

Comentarii

 • Puteți utiliza contactul grupuri în cadrul unei singure agende. –  > Por RockPaperLz- Mask it sau Casket.
 • Da, știu, dar interfața de navigare în grupuri nu este foarte la îndemână, de fiecare dată când deschideți agenda de adrese sunteți la multe click-uri distanță. Iar vizualizarea principală este întotdeauna formată din toate contactele din toate conturile, lucru pe care încerc să îl evit. Am nevoie de o soluție mai sofisticată. –  > Por Sekhemty.
 • Sunt de acord. Să sperăm că cineva va avea un răspuns. Ca o soluție de rezolvare, puteți utiliza grupuri cu un alt program de contacte care are o interfață mai bună și un flux de lucru mai ușor (UX). Sunt zeci de variante de încercat, bineînțeles. –  > Por RockPaperLz- Masca sau sicriu.
7 răspunsuri
Njinx

Acest lucru ar putea funcționa. Este o aplicație numită DejaOffice. Îți permite să îți separi contactele, calendarele, etc. în secțiuni diferite. Am mai folosit-o și înainte și este o aplicație grozavă. Sau o alternativă este să creați un cont Google diferit pentru fiecare „Profil”.

Comentarii

 • Ați putea da o scurtă secvență de pași de urmat cu DejaOffice pentru a avea două agende de adrese? Nu am găsit cum. Mulțumesc. –  > Por sancho.s ReîntoarcețiMonicaCellio.
Devin Ersoy

O aplicație care funcționează pentru a crea diferite grupuri de contacte este contacte plus. Este o interfață puțin cam prăpădită, dar funcționează. Singura modalitate pe care am găsit-o de a face prin intermediul aplicației native Google este crearea unor conturi Google diferite și salvarea contactelor în fiecare cont specific, apoi conectarea la un cont și deconectarea de la celălalt atunci când trebuie să utilizați un alt set de contacte.

user161117

Comentarii

 • Mulțumesc, am încercat deja Contact+, dar nu am găsit opțiunea de a păstra agende separate. Cum pot face asta? –  > Por Sekhemty.
 • Nu, se numește contacte „plus”. Contacte + nu funcționează în acest sens. –  > Por Devin Ersoy.
 • A funcționat aplicația? –  > Por Devin Ersoy.
 • @DevinErsoy: De aceea, este întotdeauna recomandat să faceți un link de la magazinul Play Store la aplicație și, de asemenea, să oferiți caracteristicile principale ale aplicației care credeți că ar ajuta OP. Solicitați să vă editați răspunsul –  > Por beeshyams.
 • @DevinErsoy – Ați putea da o scurtă secvență de pași de urmat cu Contacts Plus pentru a avea două agende? Nu am găsit cum. Mulțumesc. –  > Por sancho.s ReinstaurareaMonicaCellio.
Sekhemty

Am găsit o aplicație numită FullContact care mi-a rezolvat destul de mult problema. Poate fi conectată la un cont Google (nu neapărat cel folosit pentru telefonul Android). Cartea sa de adrese este complet separată de aplicația principală de contacte a telefonului (nu ca, de exemplu, Contacts+).

Astfel, acum am contactele mele personale (legate de contul Google principal) în aplicația de contacte implicită, iar cele de la serviciu (legate de un alt cont Google) în FullContact.

Comentarii

 • Ați putea folosi agenda din FullContact ca „standalone”? Adică, fără a se sincroniza cu niciun cont Google. Contactele ar fi introduse manual și/sau importate/exportate prin csv, vcf etc. –  > Por sancho.s ReinstaurareaMonicaCellio.
 • Nu mai folosesc această aplicație, nu pot să-ți răspund, îmi pare rău. –  > Por Sekhemty.
Joooeey

Contacte VCF vă permite să aveți mai multe cărți de adrese. Puteți deschide și edita fișiere vCard (.vcf). Fiecare fișier vCard este propria sa agendă de adrese separată.

Contacts VCF nu accesează, de obicei, agenda principală de adrese de pe telefon, dar puteți importa contactele de acolo.

Deoarece această aplicație funcționează cu formatul standard de fișier pentru agende, este compatibilă cu alte aplicații și cu aplicații pentru PC.

Ballanne

Am reușit să o fac cu Android pentru profiluri de lucru. Este complicat și chinuitor de configurat, dar ai 2 contacte complet separate, gmail, calendar, etc.

gabor_

OpenContacts funcționează bine ca addtessbook privat separat

https://f-droid.org/en/packages/opencontacts.open.com.opencontacts/

Cruelplatypus67

Da, puteți avea mai multe cărți de adrese. Puteți folosi contul Google în acest scop. Puteți pune persoane diferite în grupuri diferite și puteți face o vizualizare personalizată în setări pentru a afișa elementele pe care le doriți.

user161117