Există ceva rău intenționat cu bibliotecile de suport de joc? (Android, Securitate)

Letsintegreat a intrebat.

Îmi făceam treburile zilnice pe Android Nougat.

Și apoi ceva a început să se descarce, play support libraries. Cred că OK corect. Dar în momentul în care descărcarea s-a oprit și a început instalarea ecranul telefonului meu mobil a început să afișeze un ecran negru timp de 2 secunde cu un interval de aproximativ 5 secunde. A continuat timp de aproximativ 2 minute. Și apoi ecranul negru nu a mai apărut. Dar, acum, telefonul meu a început să se blocheze.

Deci, mă gândeam dacă era într-adevăr biblioteci de suport pentru redare sau altceva.

De asemenea, observasem că primul caracter al oricărui cuvânt nu era majusculă, de ex. play support libraries. Ceea ce reprezintă o mică greșeală leneș dezvoltatorii fac adesea în timp ce fac aplicații vulnerabile cu numele oricărei aplicații de sistem, de ex. phone / settings, , astfel încât utilizatorul să nu observe, după ce aplicația este instalată în liniște și își poate face treaba fără interferențe.

Așadar, pot să fac ceva pentru a verifica dacă telefonul meu mobil este sigur sau nu?

1 răspunsuri
Reddy Lutonadio

Care sunt bibliotecile de asistență Android?

Biblioteca de asistență Android este un set de biblioteci de cod – resurse care pot fi utilizate pentru a construi caracteristici și/sau funcții într-o aplicație – care oferă lucruri precum caracteristici sau widget-uri care, în mod normal, ar necesita o API reală a cadrului Android pentru a fi incluse într-o aplicație.

Biblioteca articol continuă să afirme că:

În general, există două tipuri de pachete de biblioteci de asistență. Un set permite caracteristici ale noilor versiuni de Android pe dispozitive care rulează o versiune mai veche, iar celălalt oferă caracteristici de sine stătătoare pentru toate versiunile de Android. Deoarece acestea nu fac parte din Android propriu-zis, ele pot fi îmbunătățite și actualizate fără a aștepta o versiune majoră a platformei Android.

De ce sunt importante bibliotecile de asistență Android?

nu trebuie să așteptăm următoarea versiune de Android pentru a obține o actualizare dacă o caracteristică este furnizată de bibliotecile de suport. Acest lucru permite dezvoltatorilor să adauge și să îmbunătățească modul în care funcționează aplicațiile lor, în special pe telefoanele care nu rulează versiunea curentă de Android, ori de câte ori bibliotecile sunt actualizate.

Dispozitivul dvs. nu este infectat de un virus sau de altceva. Este doar Google care decide să vă actualizeze dispozitivul (chiar și atunci când nu a dorit ca actualizarea să adauge mai multe funcții).

Acestea fiind spuse, pe acest subiect de la Google, există alți utilizatori care au observat lag în primele minute după actualizare.

Sursă: Ce sunt bibliotecile de asistență Android și de ce sunt importante?

Comentarii

  • Cu aproximativ 30mn înainte de a vedea această întrebare, dispozitivul meu a fost actualizat cu „play support libraries”, căutam să aflu despre ce este vorba și apoi a apărut întrebarea ta. –  > Por Reddy Lutonadio.
  • Nu s-a întâmplat nimic de genul acesta cu dispozitivul tău? Cum ar fi întârzieri, etc. –  > Por Letsintegreat.
  • Eu nu am observat niciun lag în principal pentru că m-am dus direct să caut ce sunt „bibliotecile de suport pentru redare”, dar alții au observat ca și tine. Vezi editare –  > Por Reddy Lutonadio.
  • Un lucru pe care l-am observat este că de la actualizare, primesc msg-ul ‘Google Playstore s-a oprit`. Cred că din cauză că folosesc o versiune modificată a Playstore. –  > Por Reddy Lutonadio.