Există o modalitate de a exporta/partaja imaginile „favorite” din galerie? (Android, Fotografii, Galerie)

dtbaker a intrebat.

Am selectat câteva sute de imagini ca fiind „favorite” în aplicația Galaxy S3 Photo Gallery stock. Pot să vizualizez aceste fotografii atingând butonul derulant „Albume” și alegând „Favorite”. Odată ajuns în această vizualizare, pot deschide imagini individuale sau pot începe o prezentare de diapozitive. Nu există o opțiune de selectare multiplă, ca în vizualizarea „Albume”, care să permită partajarea în masă a imaginilor.

Cunoaște cineva o modalitate inedită de a exporta/partaja toate imaginile preferate?

Am încercat și alte aplicații de galerii în speranța că acestea împărtășesc baza de date „favorite”, dar fiecare are propria lor bază de date. De asemenea, AirDroid nu are o opțiune „arată favoritele”.

Sau știe cineva dacă lista de imagini favorite poate fi exportată dintr-o bază de date sqlite și pot scrie numele fișierelor pentru copiere?

Mulțumesc!

Comentarii

  • Ați încercat o aplicație alternativă de galerie? Una dintre acestea ar putea oferi această funcție. –  > Por Izzy.
  • @Izzy De asemenea, încerc să copiez doar imaginile preferate pe PC. Izzy, dacă știi una, ai putea să-mi recomanzi o aplicație de galerie care să facă asta sau măcar ceva similar? –  > Por Utilizator.
  • Sunt destul de sigur că există, dar nu știu care dintre miile de aplicații face asta. Dar, formulat corect, acesta ar fi un caz perfect pentru Software Recs 😉 –  > Por Izzy.
3 răspunsuri
Gabor

Trebuie să folosești în schimb aplicația Photos (este nu mai necesită un profil Google+) care are opțiunea pe care o căutați în cea mai recentă versiune din 2018. Dar nu puteți exporta sau migra favoritele dvs. din Galerie, iar aplicația Galerie este eliminată de Lollipop.

Comentarii

  • Aplicația Galerie este depreciată în AOSP Android 5. Întrebarea se referă la aplicația Galerie din Touchwiz, care probabil că va exista în continuare în versiunea Android 5 a Touchwiz, deoarece producătorilor nu le place să elimine funcționalitatea și aveau deja o aplicație de galerie personalizată, diferită de cea din Stock AOSP Android. –  > Por Ryan Conrad.
Kieran Gillick

Atingeți o fotografie pentru ca vizualizările în miniatură să apară în partea de jos. Apoi, apăsați lung pe una dintre miniaturi și veți avea apoi opțiunea de a selecta toate

Indicație suplimentară: „Select all” (Selectați totul) se găsește în bara de opțiuni de sus, unde de obicei alegeți albumul „Favorites” (Favorite). Folosiți butonul Share și una dintre opțiunile date pentru a salva fișierele într-un alt dosar (de exemplu, utilizați opțiunea „ES Explorer Save as”).

matt

Eu sunt din 2017. Aici, 3 ani în viitor, aplicația Gallery App suportă opțiunea de „partajare” a fotografiilor favorite, prin selectarea și apăsarea opțiunii de partajare din meniul de mai sus.

ÎNTOTDEAUNA, în cazul în care doriți să le „salvați” într-un dosar local propriu, sunteți terminat. Sigur că le puteți „partaja” prin WiFi prin intermediul aplicațiilor de socializare, dar pur și simplu le puteți transfera/ muta local într-un dosar organizat – nicio șansă – mulțumesc Gallery. Lucruri de ultimă generație! Nu poate fi greu de adăugat această opțiune aici. Adică, opțiunea există în afara favoritelor, așa că de ce nu și înăuntru. Face viața dureroasă și fără sens!

În sfârșit am găsit totuși o soluție datorită contribuției lui @greenux de mai sus! Cu aplicația ES Explorer File Manager App instalată, puteți salva favoritele local prin ES Explorer folosind „share”. Galeria ar trebui să ofere acest lucru în mod nativ.

Comentarii

  • Vânzător lock.in. –  > Por neverMind9.