Există o modalitate de a marca toate filele în Chrome? (Android, Chrome Pentru Android, Semne De Carte)

Chadwick Campbell a intrebat.

Există o modalitate de a marca toate filele în Chrome pentru Android? (de exemplu, faceți clic dreapta și Ctrl nu sunt disponibile)

Dacă vă ajută, eu folosesc Android tabletă.

Comentarii

 • Acesta nu este un răspuns direct, este o idee. Adică, la fel cum Chrome citește un fișier cu toată lista de tab-uri deschise, pentru sincronizare sau așa ceva, trebuie să fie posibil să se facă un script sau un mic program, ca o micro aplicație, care să citească și să copieze acele URL-uri. –  > Por Cervantes.
 • Există o problemă în Chrome care durează de ani de zile și care solicită o funcție „bookmark all” pentru Android; a fost închisă cel puțin o dată (din câte știu eu), dar a fost redeschisă din cauza cererii – vă rog să luați în considerare posibilitatea de a o aproba. –  > Por toraritte.
2 răspunsuri
PurposelyCryptic

Am dat peste această întrebare în timp ce căutam și eu o modalitate de a face acest lucru și se pare că Chrome pentru Android nu are în prezent această opțiune.

Următoarele s-au dovedit a fi utile pentru mine ca o soluție de rezolvare:

 • Deschideți Chrome pe desktop (conectat la același cont ca și pe tabletă).
 • Într-o fereastră nouă, fie apăsați (Ctrl + H), fie accesați „Settings > History &recent tabs > History”.
 • De acolo, ar trebui să apară Istoricul/Tab-uri sortate în funcție de dispozitiv.
 • Lângă numele tabletei dvs. ar trebui să existe o căsuță mică cu o săgeată îndreptată în jos. Dacă dați clic pe aceasta, veți avea opțiunile „Collapse List” (Restrânge lista) sau „Open All” (Deschide toate).
 • Selectați „Open All” (Deschideți toate) și se vor deschide toate filele de pe tableta dvs.
 • Acum puteți fie să apăsați (Ctrl+Shift+D), fie să dați clic dreapta pe una dintre file și să selectați „Bookmark all tabs…”.
 • Selectați un dosar pentru marcajele dvs. și ar trebui să fiți gata.

Este adevărat, este un pic mai mult de muncă de picioare decât simpla apăsare a unui buton, dar este singura opțiune reală pe care am găsit-o pentru atunci când aveți peste 100 de file pe tabletă care trebuie să fie marcate.

Comentarii

 • Această sincronizare cu desktop-ul nu este foarte fiabilă, de fapt. Am în jur de 100 de file deschise pe Chrome în Android, iar pe desktop îmi arată doar aproximativ jumătate dintre ele. Acum, după ce le-am marcat, pe desktop nu-mi mai afișează niciun tab (sau doar 1-2), deși mai am >50 de tab-uri deschise pe mobil. Asta s-a întâmplat acum câteva săptămâni, așa că așteptarea, repornirea telefonului, etc., toate nu rezolvă problema. –  > Por Ela782.
 • Această metodă nu arată filele deschise, ci istoricul… Nu este același lucru –  > Por André Baptista.
diimdeep

Poate într-o zi Google Chrome pentru Android va suporta extensii, deocamdată Yandex Browser pentru Android suportă Extensii de la Opera.
Yandex Browser și Opera, ambele bazate pe motorul web Blink, , la fel ca și Google Chrome.