Există o modalitate de a porni un torrent pe stick-ul meu Android de la distanță? (Android, Telecomandă, Torrente)

András a intrebat.
a intrebat.

Am un computer de acasă cu Windows pe care am instalat uTorrent. Cu addon-ul BitTorrent WebUi pentru Firefox pot să încep descărcările de pe calculatorul de la birou.

Plănuiesc să cumpăr un stick Android, există o combinație de aplicații care să poată face același lucru? Așadar, navighez de pe Android tabletă, găsesc un magnet bun de descărcat, fac ceva nu prea complicat, iar aplicația de stick Android începe să îl descarce?

Comentarii

  • uTorrent are o aplicație pentru Android – nu va face treaba asta? Totuși, torrentele sunt descărcate în dispozitivul Android și nu în calculator. –  > Por Narayanan.
  • Exact asta este problema. Vreau să pot începe o descărcare de pe dispozitivul A de pe dispozitivul B. Știu cum să fac acest lucru pe Windows, dar este posibil pe Android? –  > Por András.
2 răspunsuri
Izzy

Poate doriți să aruncați o privire la Torrent Manager:

Torrent Manager vă permite să preluați controlul asupra clienților uTorrent, Vuze / Azureus, Transmission și Deluge de la distanță. Cu această aplicație veți putea să listați, adăugați, eliminați, porniți, opriți și gestionați ordinea de așteptare a cozilor de așteptare a tuturor torrentelor dvs. de pe desktop-ul dvs. la distanță.

Alte alternative similare sunt, de ex. TorrentToise și Remote Transmission (Transmission este un client de torrente pe Linux, deci nu este pentru tine). Găsiți mai multe pe AppBrain (sau pe Google „Tiles” Play) urmărind aplicațiile lor conexe 😉

Comentarii

  • Nu este clar din descrierea lor, dar atât Torrent Manager cât și TorrentToise par să poată controla doar clienții Windows. Vreau să controlez un client torrent Android de pe un alt dispozitiv Android. –  > Por András.
  • @András, vă rugăm să verificați linkurile aferente din paginile aplicațiilor. Cererile de recomandare a aplicațiilor sunt în afara subiectului la ASE, așa că suntem deja într-un fel de „zonă gri” aici 😉 –  > Por Izzy.
  • Am cerut o soluție pentru problema mea. Mi-ați recomandat niște aplicații, eu am subliniat că acestea rezolvă o altă problemă. Cred că am rămas on-topic. –  > Por András.
  • Acesta nu este un răspuns valid la întrebare. –  > Por András.
  • Nu există o soluție nativă care să fie livrată cu Android. Așadar, tot ce rămâne de făcut este să să verificăm aplicațiile torrent dacă acestea oferă funcția necesară, îmi pare rău. O șansă bună ar putea fi Servers Ultimate Pack B, , care oferă un client Torrent downloader, precum și un server Torrent tracker. Nu l-am încercat personal, așa că nu garantez nimic. –  > Por Izzy.
Karthik T

Posibil ca soluția să nu fi fost posibil în `13. În prezent, puteți instala utorrent pe cutia TV și să utilizați Transdrone pentru a o controla. Funcționează destul de bine.