Există un echivalent pentru iOS „Resetați aspectul ecranului de pornire” pe Nexus 7? (Android, Lansator, Nexus 7)

Frank a intrebat.

Pe iOS, „Reset Home Screen Layout” (Refaceți aspectul ecranului principal) aranjează automat pictogramele aplicațiilor. Există un echivalent pentru acest lucru pe tableta Nexus 7 Android? În momentul de față, pictogramele mele se află pe mai multe ecrane.

Comentarii

  • Întrebați despre rearanjarea pictogramelor din ecranul de pornire sau despre resetarea elementelor din ecranul de pornire la setările implicite? –  > Por Chahk.
  • @Chahk Aș dori să știu cum se poate reseta dispunerea elementelor ecranului de pornire la setările implicite. –  > Por Frank.
2 răspunsuri
Raghd Hamzeh

Mergeți la Setări->Aplicații, , glisați spre Toate, , derulați și apăsați Launcher, , apoi selectați Ștergeți datele.

Ecranul dvs. de pornire este ca nou 🙂

UPDATE: Așa cum a sugerat Chahk mai jos, o modalitate bună de a evita aglomerarea ecranului de pornire este de a merge la Magazin Play apoi mergeți la Meniu -> Setări și debifați caseta Adăugare automată a widgeturilor opțiune.

Comentarii

  • Merită să adăugăm că puteți dezactiva crearea automată de comenzi rapide pentru aplicațiile nou instalate deschizând Play Store, apoi accesând Menu –> Settings și debifând opțiunea Auto-add widgets opțiunea. –  > Por Chahk.
  • @rnh16 Nu aș fi știut niciodată să fac acest lucru, dar funcționează ca o „resetare din fabrică” a ecranului de pornire. –  > Por Frank.
  • Frank, mă bucur că te-am putut ajuta 🙂 – @Chahk, adăugat, mulțumesc pentru sugestie! –  > Por Raghd Hamzeh.
Alan Trulock

Pe dispozitive/versiuni mai noi de OS (de exemplu, Nexus 5X), încercați să intrați în Google App în loc de Launcher, selectați Storage, Manage Space, CLEAR LAUNCHER DATA.