Există vreo modalitate de a edita documente ODT pe Android? (Android, Editor De Text)

Léo Léopold Hertz 준영 a intrebat.

Am nevoie să editez documentele OpenOffice.

Există vreo versiune de LibreOffice pentru Android?

Sau

Există vreo aplicație de editare a textelor ODT pentru Android?

Comentarii

 • Am căutat și eu. Se pare că nimeni nu a scris încă una. –  > Por staticsan.
 • Poate doriți să verificați Există vreun software de evidențiere sau de adnotare pentru ODT -format: LibreOffice sau OpenOffice? ca referință. Răspuns scurt: Nu, în prezent nu există — dar da, ceva este pe cale să apară (sperăm că în curând). –  > Por Izzy.
6 răspunsuri
ale

Nu există AndrOpen Office

AndrOpen Office este primul port din lume al OpenOffice pentru Android.

Puteți vizualiza, edita, exporta documente de birou folosind toate caracteristicile complete ale OpenOffice.

AndrOpen Office are 6 componente:

 • Writer (un procesor de text)
 • Calc (foaie de calcul)
 • Impress (grafică de prezentare)
 • Draw (desen)
 • Math (editor de ecuații)
 • Base (bază de date)

* AndrOpen Office este un proiect bifurcat din proiectul Apache OpenOffice.

AndrOpen Office nu este afiliat cu proiectul Apache OpenOffice.

Comentarii

 • Nu am votat împotrivă, dar consider această soluție ca fiind una foarte incomodă și neprietenoasă pentru utilizator. –  > Por Eido95.
 • Este, inițial, un UX foarte slab, fiind vorba de o aplicație desktop cu o interfață desktop pe un dispozitiv mobil. Totuși, cum OO este foarte personalizabil, îl puteți transforma în ceva care nu este cu mult diferit de majoritatea aplicațiilor mobile de birou. Acestea sunt câteva lucruri pe care le-am făcut pentru a face din ea o experiență mai bună pe un telefon: Alegeți pictograme mari și doar pe cele pe care le folosiți frecvent, treceți la „web” în loc de afișarea paginilor. –  > Por M-Pixel.
Lie Ryan

Strict vorbind, nu este chiar un editor ODT, dar Google Docs acceptă ODT și puteți edita Google Docs pe Android. Fișierul ar trebui să fie convertit în formatul intern Google Docs, apoi exportat înapoi în ODT, totuși.

Izzy

În prezent, nu există o soluție unică pe Android pentru editarea fișiere ODF. Dar țineți capul sus: Echipa LibreOffice este lucrează din greu la o versiune pentru Android a întregii suite de birotică!

Deși aceasta este deja o „știre veche”, despre care se aude de cel puțin o jumătate de an, capturile de ecran par foarte promițătoare – cel puțin cu gândul la o tabletă.

Ceea ce ne lasă cu o întrebare: Când va fi disponibil Libre Office pentru smartphone-urile cu Android? Dacă citiți informațiile de pe pagina legată (care, sperăm, va fi actualizată cu mai multe detalii atunci când va fi disponibilă), pare foarte mult răspunsul standard Debian: Va fi gata când va fi gata.

sinero

Zoho Writer pare să suporte vizualizarea & editarea fișierelor ODT (testat doar cu un document foarte simplu):

 • Suportă salvarea de documente în diferite formate precum doc,docx,rtf,odt,txt,html și PDF

Deși pare să funcționeze ciudat:

 • Nu se poate deschide direct un fișier de pe disc, primul pas este importarea fișierului.

 • Nu poate salva direct fișierul, trebuie să găsească mai întâi un buton ascuns „Export”.

 • Recenzorii Google Play au multe bug-uri ciudate de raportat. După ce l-am încercat pentru câteva secunde am observat câteva probleme ciudate de redesenare.

Jack V

Cititor OpenDocument merită să fie verificat. Va fi foarte bun, dar funcția de salvare nu funcționează încă. Încă se lucrează la el, așa că atunci când va fi actualizat va fi mult mai bun decât AndrOpen, deoarece interfața nu este aglomerată, astfel încât să poți scrie cu ușurință pe el! Veți putea apoi să salvați pe Dropbox, Google Drive, e-mail sau oriunde…

actualizare: nu sunt sigur că programatorii vor rezolva vreodată problema. Ei par un pic ciudat.

Comentarii

 • O aplicație de editare care nu salvează nu este cu adevărat utilă, nu-i așa? –  > Por ale.
 • Pe site-ul lor au spus că sunt pe cale să o actualizeze. Dacă ar fi făcut-o, ar fi fost cea mai utilă dintre toate. –  > Por Jack V.
user12295

O notă rapidă, aplicația implicită pe telefonul android, cum ar fi „QickOffice” ar trebui să funcționeze. încercați să deschideți documentul ca „deschideți ca”, apoi selectați biroul rapid dacă este disponibil pe dispozitiv.

Comentarii

 • Ați încercat acest lucru, ODT nu este doar un fișier text și nu este doar un fișier Office .doc? QuickOffice Pro‘s Market listing menționează doar că poate deschide și edita aceste fișiere, dintre care niciunul nu este Open Document compatibile: .doc, .docx, .xls, .xlsx, .ppt .pptx & .pdf –  > Por GAThrawn.
 • Bună observație, nu am încercat-o personal. –  > Por user12295.