Expiră soldul Google Play? [închis] (Android, Google Play Store)

Josh a intrebat.

Am un credit pe Google Play care provine de la un card cadou și nu de la o promoție. Trebuie să îl folosesc până la o anumită dată?

3 răspunsuri
Ryan Conrad

De la Termeni de utilizare a cardului cadou Google Play:

  1. Fără comisioane sau expirare. Acest card cadou nu are comisioane sau date de expirare. Orice sumă Google Play rambursată, dacă este cazul, va fi creditată înapoi în soldul Google Play pentru utilizare ulterioară în aceleași condiții, cu excepția cazului în care legea prevede altfel.

Acest lucru se datorează parțial legilor privind cardurile cadou:

În 2009, Congresul a adoptat Legea privind responsabilitatea și dezvăluirea cardurilor de credit (Credit Card Accountability Responsibility and Disclosure (CARD) Act), care a stabilit protecția consumatorilor pentru cardurile cadou pe baza multor legi statale. Legea prevede că cardurile cadou nu pot expira în termen de cinci ani de la data la care au fost activate și, în general, limitează comisionul de inactivitate pentru cardurile cadou, cu excepția anumitor circumstanțe, cum ar fi dacă nu a existat nicio tranzacție timp de cel puțin 12 luni. Legea federală creează un nivel minim de reglementare și lasă loc pentru reglementări de stat privind răscumpărarea cardurilor cadou în numerar și dispoziții privind bunurile nerevendicate.

Iubitor de câini

Am votat răspunsul lui Ryan Conrad pentru că este corect și oferă și câteva informații suplimentare interesante. Cu toate acestea, este corect pentru Statele Unite.

Aici, în Australia, cardurile Google Play au această clauză (din păcate):

3. Perioada de expirare; fără taxe. Card cadou valoarea expiră la 2 ani de la data (1) emiterii cardului sau (2) ultimei activități în contul cu valoare stocată Google Play în care este răscumpărat cardul, oricare dintre acestea este mai recentă.. Nu se aplică niciun comision pentru Cardul cadou. În cazul în care legislația aplicabilă o cere, orice rambursare va fi creditată înapoi în soldul Google Play pentru utilizare viitoare în conformitate cu acești termeni de serviciu, cu excepția cazului în care se cere altfel.

De fapt, am găsit un card de care uitasem complet. Din fericire, încă funcționa!

Whistler

Răspunsul referitor la cardurile din SUA este fals. În ciuda formulării de pe carduri în sine care spune că nu există o dată de expirare, acestea expiră totuși după 2 ani. Dacă sunați și vă plângeți, Google vă va spune să tratați cu magazinul care le-a emis, ceea ce este de obicei imposibil.