Fișiere neidentificate stocate în memoria cache Facebook (Android, Fișiere, Cache)

Amanda Altman a intrebat.

Am găsit mai multe fișiere mari stocate ca cache Facebook în calea emulată. 277_428_10_0_en_us_1013.0,% este un exemplu de aproape 1.000 de fișiere. Ce sunt acestea? Cred că am avut un telefon meu să fi fost ha ked sau ascultat de un fost prieten și când încerc să deschid aceste fișiere spune că nu am capacitatea de a deschide aceste fișiere audio. Am găsit alte câteva înregistrări audio și video ascunse pe care le-a făcut în secret și aceste fișiere fac . E extrem de nervos. Vă rog, mă puteți ajuta?

Comentarii

  • De obicei, Facebook, Instagram, Twitter etc. stochează fișierele pe un dispozitiv, astfel încât data viitoare când vizualizați o imagine sau un videoclip, nu este recuperat deoarece se află deja pe dispozitiv. Încercați să schimbați unele dintre fișiere pentru a avea .jpg sau .mp4 extensii, apoi deschideți-le. –  > Por Reddy Lutonadio.
1 răspunsuri
Gadget Guru

Întrebarea ta este vagă…

  • Deschideți setările

  • Deschideți aplicațiile

  • Uitați-vă prin aplicații și încercați să identificați orice aplicație suspectă

  • Deschideți Setări Google

  • Deschideți Google Play Protect

  • Scanați-vă dispozitivul pentru orice amenințări potențiale

    Utilizarea unui RAT ( Remote Access Tool ) fără permisiune este extrem de ilegală și constituie o încălcare a vieții private, alături de multe altele.

Ar trebui, probabil, să faceți o copie de rezervă a tuturor fotografiilor și fișierelor pe care doriți să le păstrați și să faceți o resetare din fabrică … După resetarea din fabrică, reinstalați aplicațiile din Play Store și puneți fișierele înapoi pe acesta…. În acest fel vei elimina orice spyware ascuns.

Nu uitați să puneți un ecran de blocare pe dispozitiv și nu vă mai lăsați partenerul sau EX partenerul să vă atingă dispozitivul…

Fișierele cache ar putea fi potențial folosite ca o formă de jurnal, înregistrând activitățile dvs. online și offline.

În trecut, am instalat spyware pe dispozitivul partenerei mele (cu permisiunea ei), dar m-am asigurat cel puțin că știe că este activat și că știe cum să îl elimine dacă dorește… Poate că, dacă treceți prin niște probleme de încredere, acestea ar trebui abordate și discutate deschis cu partenerul dvs.