Galaxy Note 10.1, nu recunoaște atingerea cu degetul (Android, Ecran Tactil, Samsung Galaxy Note 10.1)

Nalaka526 a intrebat.

Am un Galaxy Note 10.1, S-a oprit brusc (când a fost pornit) detectarea atingerii cu degetul, dar funcționează cu normalitate cu S Pen. Am încercat o resetare din fabrică, dar tot nu detectează atingerea cu degetul… Am încercat să găsesc vreo setare referitoare la finger touch dar nu am reușit. Există vreo modalitate de a remedia acest lucru?

Comentarii

  • De cât timp ai avut Note-ul înainte de a începe să facă acest lucru? – user32144
  • @Denny După aproximativ o săptămână… :(, După încă două săptămâni de timp a funcționat normal… 🙂  > Por Nalaka526.
  • Dacă aveți Samsung Book Cover, încercați să o închideți (ceea ce închide ecranul) și să o deschideți. Ecranul ar trebui să se aprindă din nou și atingerea cu degetul va funcționa din nou. De asemenea, puteți face acest lucru ținând un magnet pe părțile laterale ale ecranului (book cover-ul are magneți mici în el). Acest lucru a rezolvat instantaneu problema pentru mine, unde înainte funcționa doar S-Pen-ul, dar nu și degetele. Dintr-un motiv oarecare, nu pot adăuga acest lucru ca răspuns, deși am peste 100 de rep. –  > Por jmiserez.
3 răspunsuri
Murshid Ahmed

Mergeți la settings, , apoi language și input, , apoi Samsung keyboard settings, , apoi handwriting, , apoi recognition time. Încercați să o schimbați și apoi încercați să o atingeți. Uneori acest lucru ar putea rezolva. De asemenea, încercați să atingeți cele 4 colțuri.

Comentarii

  • Am încercat să schimb Recognition Time dar fără succes. 🙁 , La ce vă referiți prin atingerea celor 4 colțuri? Oricum, mulțumesc pentru răspuns… –  > Por Nalaka526.
  • Deoarece Note 10.1 este calibrat automat,atingerea celor patru colțuri ale ecranului va fi de ajutor 🙂 –  > Por Murshid Ahmed.
bergwitza

Acest videoclip descrie o problemă care ar putea fi legată de problema dvs.

Ashley Ann Hill

Lasă-l să meargă mort până la punctul în care nu mai pornește, încarcă-l până la maxim (fără să-l folosești deloc) pornește-l din nou și ar trebui. Să fie în regulă. Mi s-a întâmplat și mie. 🙂