Găsirea textului într-un e-mail în GMail sau în Inbox by GMail (Android, Gmail, Inbox By Gmail)

ebpa a intrebat.

Rezumatele listelor de difuzare sunt, în general, foarte lungi. Acestea conțin mai multe e-mailuri concatenate împreună cu un index, iar abordarea mea tradițională pentru a citi un singur e-mail pe desktop este să folosesc Ctrl+F (găsiți text) pentru a naviga/localiza conținutul din e-mail.

Browserele Android au, de obicei, o funcție „Find on Page”, dar un echivalent nu pare să existe în cazul Gmail sau Inbox by GMail. Am omis ceva?

Alternativ- există vreo aplicație care să ofere un mecanism de căutare generalizată pentru regiunile de text selectabile în Android sau să extindă funcționalitatea disponibilă printr-o apăsare lungă pe textul selectat?

Comentarii

  • Dacă încă mai căutați un răspuns, încercați FairEmail -.  > Por beeshyams.
  • FairEmail –  > Por beeshyams.
  • @beeshyams mă doare că întrebarea a inclus posibilitatea unei aplicații terțe. Nu pot să vă spun cât de mult mă enervează faptul că regele căutărilor Google ar omite căutarea în orice parte a produsului său. Refuz cu desăvârșire să instalez mai multe aplicații doar pentru a obține o funcție care lipsește și cer ca Google să renunțe la orice face și să implementeze acest lucru IMEDIAT –  > Por Michael.
1 răspunsuri
Nano

Poți căuta emailuri care conțin un anumit text, așa cum se precizează aici dar asta nu restrânge lucrurile la o anumită porțiune de pagină. Cu toate acestea, funcționalitatea de căutare din Inbox va evidenția secțiunea de text, ceea ce reprezintă un pas înainte. În funcție de dispozitivul dvs., îmi amintesc că aveam această funcționalitate pe ROM-ul meu S4 stock, așa că, dacă telefonul dvs. are un alt client de e-mail, încercați-l.

Nu am văzut această funcționalitate sau ceva similar în Outlook sau în clientul Yahoo.

Așadar, aș spune că cea mai bună opțiune pentru a vă satisface căutarea de tip Ctrl+F este prin intermediul browserului, apoi Inbox nu este prea rău, deoarece evidențiază aparițiile, dar nu sare la ele, apoi restul fac același lucru de căutare a textului într-un e-mail, dar nu îl evidențiază și nu fac nimic așa cum poate face Inbox sau un browser. Acestea fiind spuse, nu am încercat mulți alți clienți de email pe android dar asta am înțeles din cei pe care i-am testat.

Comentarii

  • Nu sunt sigur la ce vă referiți prin evidențiere, nu se evidențiază nimic, nici măcar nu văd termenul de căutare în textul rezultatelor returnate, ci doar prima linie a fiecărui e-mail –  > Por Michael.