Google Nexus S USB Drivere pentru Windows 7 64Bit (Android, Usb, Samsung Nexus S)

gagneet a intrebat.

Știe cineva cum se poate face ca Google Nexus S să fie recunoscut de sistemul de operare Windows. Singura variantă pe care am găsit-o a fost să descarc Android SDK și apoi să folosesc driverul de acolo, dar din păcate, este o descărcare foarte mare și doresc să găsesc o modalitate mai rapidă de a mă conecta și de a verifica fișierele și folderele de pe Nexus S-ul meu

1 răspunsuri
Padma Kumar

Driverul USB pentru Windows este disponibil pentru descărcare ca o componentă SDK opțională. Aveți nevoie de driver doar dacă dezvoltați pe Windows și doriți să conectați un dispozitiv cu Android (ADP, Nexus One sau Nexus S) la mediul de dezvoltare prin USB.

Aveți de gând să dezvoltați o aplicație Android sau doriți doar să răsfoiți memoria internă?

http://developer.android.com/sdk/win-usb.html

Comentarii

  • Problema cu linkul pe care l-ați furnizat este că, acesta necesită ca SDK-ul să fie descărcat și instalat pe sistemul dvs. Acesta este lucrul pe care doresc să îl evit deocamdată. –  > Por gagneet.
  • Linkul de pe pagina respectivă pare să indice un driver USB de 8,3 MB care funcționează bine pe sistemul meu fără a descărca SDK. Iată linkul direct: dl-ssl.google.com//android/repository/… –  > Por PonyEars.