Google Voice SMS nu afișează notificări în Hangouts? (Android, 5.0 Lollipop, Samsung Galaxy S 5, Google Voice, Google Hangouts)

Nick Orlando a intrebat.
a intrebat.

Am configurat contul Google Voice prin intermediul aplicației Hangouts pentru Android, pe Galaxy S5 fără rădăcină (cu OTA Lollipop).

Când am aplicația deschisă pe dispozitiv și primesc un SMS la numărul meu GV, acesta apare pe ecran.

Dacă nu am aplicația deschisă, telefonul primește în continuare mesajul, dar nu îmi dă o notificare. Știu că datele de fundal sunt activate și că a primit mesajul, deoarece pot activa modul avion, apoi pot deschide aplicația și văd că mesajul este acolo, necitit.

SMS trimise la numărul meu de telefon, precum și Actual mesajele Hangouts notifică corect, indiferent dacă aplicația este deschisă pe ecran sau nu.

A mai văzut cineva acest lucru până acum?

Comentarii

 • Sunteți sigur că nu ați dezactivat opțiunea „Show notifications” pentru Hangouts? Setări -> Aplicații -> Hangouts, chiar sub Forțați oprirea. –  > Por Chahk.
 • Da, sunt sigur. După cum am menționat mai sus, încă primesc notificări pentru Hangout mesaje, precum și mesaje SMS, doar că nu Google Voice SMS-uri. –  > Por Nick Orlando.
 • Mai întâi eliminăm doar fructele care nu sunt la îndemână. Următorul pe această listă – în aplicația Hangouts, în Setări -> [contul Google], în secțiunea „Google Voice – [numărul GV]” asigurați-vă că este selectată o setare „Mesaje (Afișare SMS & mesagerie vocală în Hangouts)”. –  > Por Chahk.
 • Da, acea setare este selectată. –  > Por Nick Orlando.
 • Aveți datele actuale Google Voice instalată? Îmi amintesc că am citit acum ceva timp un articol în care se spunea că este încă necesară. –  > Por Chahk.
2 răspunsuri
Chahk

Se pare că există o problemă cu aplicația Hangouts care face ca notificările pentru conversațiile noi cu un anumit contact să fie dezactivate în mod implicit, fără nicio modalitate de a anula această setare. În fila Conversații, acestea sunt indicate printr-un clopoțel cu o bară:

(faceți clic pentru o imagine mai mare)

Odată ce deschideți o astfel de conversație, veți vedea un mesaj cu roșu care spune „Notifications off – You won’t be notified of new messages” (Notificări dezactivate – Nu veți fi notificat cu privire la mesajele noi), cu o opțiune de activare a acestora:

(faceți clic pentru o imagine mai mare)

Conversațiile existente pentru care ați activat această setare vor primi notificări în mod normal. Dacă ștergeți conversația, setarea va reveni la „off”. Arhivarea conversației o menține activată.

Detaliile care sunt descrise în acest subiect (vă sugerez să îl porniți pentru a arăta Google că există interes pentru această problemă) se potrivesc exact cu ceea ce întâmpinați dumneavoastră. A fost adus în discuție înainte deși a fost transmisă echipei de dezvoltare Hangouts, care este sunt deja la curent de această problemă. Putem doar ghici când (sau dacă) Google va rezolva acest lucru.

Comentarii

 • Ei bine, în cazul meu, se pare că aceasta este absolut problema pe care o am. Am reușit să reproduc exact comportamentul pe care l-ați descris. Ce eroare frustrantă. Vă mulțumim pentru că ați găsit acest lucru. –  > Por eldarerathis.
Robbie Venezia

Am găsit această postare pe un forum de produse Google și a funcționat pentru mine. După ce urmați pașii, dacă vă ajută, am folosit următorul serviciu pentru a trimite un mesaj text de test pe telefon știind că nu va fi în contactele mele și A FUNCȚIONAT 🙂

https://www.clickatell.com/test-sms-gateway/

Tokiyo a spus:Am găsit o soluție încercând să rezolv această problemă. Aceasta vă va oferi notificări de mesaje noi de la numere noi sau persoane noi în aplicația Hangouts.

 1. Accesați aplicația Hangouts
 2. Meniu
 3. Setări
 4. E-mailul contului dvs.
 5. Personalizați invitațiile
 6. Toți ceilalți
 7. Selectați „Vă poate contacta direct”

Sursa: http://www.reddit.com/r/Android/comments/2vjtje/try_this_fix_if_your_hangouts_app_doesnt_notify/