HTC Desire bravo rom personalizat (Android, Google Play Store, Roms Personalizate, Htc Desire, Vanilie Android)

coder începător a intrebat.

Am un vechi HTC Desire gsm versiune rooted cu custom recovery instalat. în prezent rulează android 2.3.3.3 stock furnizat de htc, dar acest rom nu conține aplicații standard precum maps sau gmail, și are o aplicație „market” veche. Market nu se actualizează do the play store pentru că este prea veche și se blochează la pornire, așa că am rămas fără nicio aplicație.

Îmi amintesc că acum câțiva ani am reușit să instalez cu succes rom-ul cyanogenmod, dar din păcate site-ul este căzut și nu îl pot descărca din nou.

Am nevoie doar de o rom foarte ușoară (eventual 2.3.7), fără nimic în plus, nu mă interesează nimic altceva:

  • Gmail
  • Gmaps
  • Whatsapp
  • Un browser

Ce pot face pentru a-mi readuce la viață utilă vechiul telefon? Sau, cel puțin, cum pot face un update la un play store funcțional?

Comentarii

  • Puteți căuta întotdeauna programul de instalare (APK) al versiunilor mai vechi ale aplicațiilor (care încă mai pot funcționa pe 2.3.x) și le puteți încărca în mod lateral pe dispozitiv. –  > Por Andy Yan.
  • @AndyYan Drăguț, poți să-mi sugerezi unul? –  > Por coder începător.
2 răspunsuri
coder începător

Am rezolvat problema instalând cu un instalator de apk un apk actualizat de la play store. Am descărcat de la aici prima versiune 6.x.y din playstore pe care am găsit-o și apoi am instalat-o cu apkinstaller de pe pc-ul meu. Apoi din magazin am instalat tot restul fără să schimb rom-ul.

Țineți cont că telefonul meu era totuși înrădăcinat.

jel888

În timp ce făceam cercetări similare pentru a actualiza un HTC Desire vechi am găsit acest articol care te-ar putea ajuta: Nu pot adăuga contul Google la HTC Desire

Acesta indică faptul că mai întâi trebuie să actualizați Android Market la Google Play. Cu toate acestea, în alte forumuri am citit că trebuie să ai Android 3+ pentru a face acest lucru, deși nu sunt sigur că este adevărat. Dar sper că te îndrumă în direcția corectă.

De asemenea, dacă ați găsit deja un răspuns și răspunsul, vă rog să împărtășiți înapoi, mi-ar plăcea să știu (s-ar putea să mă scutească de timp). Mulțumesc!