HTC One M8 supraîncălzire, reporniri aleatorii și imposibilitatea de a-l opri (Android, Reboot, Htc One M8, Închidere)

Ben Franchuk a intrebat.

Noaptea trecută am uitat să-mi încarc telefonul HTC One M8, iar când m-am trezit dimineața, bateria era moartă, Deloc surprinzător. L-am conectat pentru a încărca timp de aproximativ 20 de minute (doar până la aproximativ 30% sau cam așa ceva) și apoi am ieșit din casă (cu telefonul în buzunar). Aparatul a fost oprit în timpul încărcării și l-am pornit abia acum aproximativ o oră, punându-l înapoi în buzunar după ce am văzut că a pornit bine (și că mai aveam aproximativ 30% de încărcare). În urmă cu aproximativ 15 minute, am observat că dispozitivul lipit de piciorul meu se încălzea foarte tare și l-am scos pentru a vedea ecranul de pornire „HTC One”. Acest lucru mi s-a părut ciudat, pentru că deja pornisem dispozitivul, așa că nu știu de ce ar trebui să se repornească.

După ce a pornit din nou, m-am dus să caut ce ar fi putut cauza ca telefonul meu să repornească aparent așa cum a făcut-o, iar în procesul de utilizare a dispozitivului pentru a face acest lucru, ecranul meu a devenit negru și a afișat din nou ecranul de pornire HTC, după care a revenit la ecranul de blocare. Sunt destul de sigur că a făcut acest ciclu de pornire și apoi de repornire aleatorie de când am pornit aparatul acum câteva ore.

Folosesc o carcasă OtterBox Defender pe telefon și, observând că era extrem de fierbinte de unul singur, am scos telefonul din carcasă. Partea din spate a telefonului era și mai fierbinte, încât să spun că nu aș putea să țin aparatul atât de mult timp în mână din cauza căldurii pe care o are. De aici, am putut determina că supraîncălzirea ar putea fi cauza acestui ciclu, așa că am încercat să opresc dispozitivul ținând apăsat butonul de pornire și selectând „Power off” din meniu, dar după ce s-a închis, unitatea ar fi pornit din nou. Nu am nicio explicație pentru cum sau de ce s-ar întâmpla acest lucru.

Se pare că acum dispozitivul a rămas singur fără baterie, așa că îl las să se răcească în următoarele două ore până când îl pot încărca din nou acasă. Există vreo soluție în cazul în care acest lucru se întâmplă din nou?

Stock Android 5 Lollipop, Sense 6.0, fără S-Off sau Root

2 răspunsuri
Shane Smiskol

Pentru o soluție rapidă pentru repornirea acestuia după ce îl opriți, încercați să țineți apăsat butonul de volum în sus în timp ce țineți apăsat butonul de pornire. Pentru telefon, simulează o tragere a bateriei.

Poate încercați să așteptați peste noapte și așteptați până dimineața pentru a vedea dacă problema persistă în continuare. Dacă da, țineți apăsat în același timp butonul de coborâre a volumului și butonul de alimentare, din starea de oprire pentru a intra în bootloaderul HTC Hboot.

Dacă aveți instalat un recovery personalizat, intrați în acesta și încercați să ștergeți cache și dalvik-cache partiții. Dacă nu aveți un custom recovery, utilizați comanda fastboot: fastboot erase cache cu un instrument simplu precum Minimal ADB și Fastboot în timp ce vă aflați în fastboot în bootloader.

Dacă acest lucru tot nu funcționează, probabil că va trebui să resetați din fabrică/formatați întregul sistem.

Eu am un HTC One M8 (scriu pe el chiar acum) și singura dată când se întâmplă acest lucru este atunci când flash un ROM corupt, totuși.

Dacă va trebui să îl formatezi, îți sugerez să faci flashing pe ROM-ul stock Android, are animații foarte frumoase.

J.Doe

Am avut aceeași problemă și eu pe HTC M7.

După câteva cercetări, am ajuns la concluzia că nu este o problemă de software. Când mi-am trimis telefonul la detailist pentru reparații, acesta mi-a spus că tcă durata de viață a procesorului meu s-a cam terminat. Acest lucru a fost indicat de încălzirea telefonului și de repornirea aleatorie.

În situația mea specifică, acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că mi-am rootat telefonul și l-am suprasolicitat continuu.