HTC One nu mai redă niciun videoclip după actualizare (Android, Actualizează, Video, Htc One, Streaming Video)

Daft a intrebat.

Androidul meu HTC One rulează în prezent versiunea 4.4.2, acum câteva zile a actualizat o grămadă de aplicații, cred că vreo 27. Sincer, nu-mi amintesc care s-au actualizat și care nu.

De atunci nu mai redă niciun videoclip. Nu redă niciun fișier video de pe cardul meu de memorie și nu redă niciun videoclip de pe YouTube, Facebook etc…!


Captură de ecran (faceți clic pentru o variantă mai mare)

O eroare similară apare pentru fiecare aplicație.

A mai întâlnit cineva această problemă?

Comentarii

  • Eu am ceea ce cred că este aceeași problemă cu Nexus 4. Nu pot stabili cu exactitate când s-a întâmplat, dar este probabil să fie în jurul ultimei actualizări a sistemului de operare. Pe YouTube primesc „conexiune la server pierdută
    Touch to retry”, dar pot totuși să fac chrome cast cu succes pentru același videoclip. Asta descrie problemele dvs.? (Nu vreau să creez o întrebare duplicată) –  > Por Mike.
  • @Mike Problema mea a fost întâlnită în toate playerele video de pe HTC One, chrome cast, youtube și chiar și în funcția de redare a videoclipurilor pe care le-am înregistrat singur. Erori diferite pentru fiecare software, dar niciunul dintre ele nu a funcționat. Am urmat sfatul lui Husman și m-am uitat peste lista de aplicații pe care le actualizasem și pentru în secțiunea de comentarii a aplicației youtube, existau mai multe comentarii de la persoane cu aceeași problemă pe care o aveam eu. Se pare că aplicația youtube era în spatele ei, (dar nimeni nu era prea sigur). Am repornit telefonul și problema părea să se rezolve de la sine. –  > Por Daft.
3 răspunsuri
Husman

Poți să accesezi play store și să vezi secțiunea „aplicațiile mele”. Aici ar trebui să apară lista cu cele mai recente aplicații actualizate. Puteți verifica primele 27 sau cam așa ceva și să vedeți dacă vă ajută să determinați, care dintre ele poate afecta redarea video.

Comentarii

  • ah noroc Husman! Voi verifica asta cât mai curând posibil. –  > Por Daft.
Kanishk D. Bhaumik

Dacă utilizați un player video terță parte al dispozitivului dvs.,să zicem, VLC Media Player, apoi mergeți la setări>Apps>Manage Apps>VLC>Clear Data, și resetați datele. odată ce ați făcut acest lucru, utilizați o aplicație de curățare a sistemului, cum ar fi Cleaner Master și ștergeți Junk-ul de pe dispozitiv. Acest lucru ar trebui să rezolve problema.

Dacă problema persistă în continuare, optați pentru reinstalarea aplicației de redare video.

Comentarii

  • Mulțumesc pentru răspuns, Kanishk, dar nu am instalat niciun player video de la o terță parte. Din câte știu eu, încă folosește playerul video care a venit cu el. –  > Por Daft.
abbo

Porniți și opriți telefonul a funcționat pentru mine