Lipsesc „Emoji pentru cuvinte în limba engleză” în dicționarele add-on de la Google Keyboard (Android, 4.4 Kitkat, Gboard, Emoticoane)

funyuns a intrebat.

Rulez Android 4.4 pe Galaxy S4 active de ani de zile și recent am realizat că nu am avut niciodată acces la emoji pe telefon. Niciodată nu mi-a păsat prea mult de ele, dar nu-mi place ideea de a nu avea acces la ceva atât de banal în zilele noastre, așa că am decis să caut cum să le am pe telefon.

Am făcut câteva cercetări și mi s-a părut că ar fi o simplă instalare a „Emoji for English words” în cadrul dicționarelor suplimentare din setările Google Keyboard. Ei bine, chiar și după ce am reîmprospătat pagina dicționarelor add-on, emoji-urile nu au apărut niciodată, iar o căutare pe Google pentru problema mea nu a dus la nimic cu adevărat fructuos.

Este adevărat că, atunci când folosesc tastatura Google, pot să țin apăsată tasta enter/return și voi obține o listă foarte simplă de emoji, dar aceasta se limitează la chestii precum 🙂 și :-$. Aproximativ 15 dintre aceste emoji cu fețe și alte 24 de simboluri de bază. Asta e tot. Nu există emoji de foc încins, emoji de plâns râzând și nici emoji-ul 100 subliniat. Am nevoie de acestea pentru a fi la modă cu copiii.

Îmi place să folosesc tastatura Google, dar lipsa emoji-urilor începe să mă enerveze și să mă facă să vreau să folosesc altceva. Dacă cineva are vreo idee sau sugestie de rezolvare, sau chiar o sugestie pentru o altă aplicație de tastatură grozavă care are suport pentru emoji, aș fi veșnic recunoscător.

1 răspunsuri
Da

Actualizările aplicației Google Keyboard au făcut ca emoji-urile pe care le căutați să fie disponibile prin apăsarea lungă a tastei Enter a tastei.