Lipsește imaginea de profil după reparație – Android 7.0 (Android, 7.0 Nougat, Stoc Rom, Profile)

Ian Grainger a intrebat.
a intrebat.

Știe cineva cum să scap de cercul albastru al imaginii de profil și să îl înlocuiesc cu cel al meu Google pe Android 7?

Trucul obișnuia să fie activarea sincronizării contactelor pe Google plus și ștergerea cache-ului contactelor, dar nu pot vedea această setare în cea mai recentă versiune de plus!

Pe Moto G4+, pe care tocmai l-am resetat (pentru că a fost dus la reparat).

Comentarii

  • Nu știu dacă reparația are vreo legătură cu asta. Telefonul meu face același lucru de ani de zile. –  > Por Ethan Z.
  • @EthanZ păi era în regulă înainte de a-l trimite la reparat 😉 Eu mai mult mă refeream după resetare… –  > Por Ian Grainger.
  • Știu că atunci când mi-am schimbat pictograma anul trecut a revenit pentru aproximativ o zi și a dispărut din nou. Asta ar putea fi de ajutor pentru oricine se uită la această întrebare. –  > Por Ethan Z.
  • Dublu al întrebării aici: android.stackexchange.com/questions/174001 (de asemenea, fără răspuns) – –  > Por Ian Grainger.
1 răspunsuri
icemalkan

Am avut aceeași problemă pe Nougat și schimbarea fotografiei de profil în aplicația Contacte a funcționat pentru mine

Deschideți Aplicația Contacte – Setări – Informațiile mele și schimbați fotografia de profil.

Funcționează imediat, nu este nevoie de repornire.

Comentarii

  • Chiar am vrut să o recuperez pe cea veche. Sunt destul de sigur că acest lucru ar funcționa, deoarece va fi o eroare destul de elementară dacă schimbarea nu va funcționa schimba ea 😉 –  > Por Ian Grainger.
  • @IanGrainger Când imaginea mea de profil a dispărut am încercat să o schimb prin intermediul Utilizatori – Informații despre profil – Imagine și acolo, schimbând-o nu o schimbă cu adevărat :))))) –  > Por icemalkan.
  • Așa că acum m-am uitat mi-am dat seama că o parte din problemă este că nu mi-am dat seama că pot da click pe poza generică de profil pentru a o schimba! Am reușit să-mi iau vechea poză și să o pun la loc și totul este în regulă – este enervant că nu se sincronizează din anumite motive!? Haideți, Google! –  > Por Ian Grainger.