Lista de aplicații pe care le pot șterge/dezinstala pe S4 (Android, Aplicații, Samsung Galaxy S 4, Dezinstalare)

user51692 a intrebat.

Poate cineva să-mi dea o listă cu aplicațiile pe care le pot dezinstala sau dezactiva în siguranță pe Galaxy S4? Mulțumesc!

Comentarii

  • Acest lucru depinde de cantitatea de aplicații instalate de tine și de operatorul tău (dacă ești în SUA/Marea Britanie) și nu există un răspuns exact pentru acest tip de întrebări. Vă rugăm să menționați versiunea Android și varianta operatorului împreună cu aceasta atunci când puneți o întrebare. –  > Por k1chy.
1 răspunsuri
RossC

După cum am menționat, este posibil să nu fie posibil să se construiască o listă completă, din cauza bloatware-ului operatorului. Este posibil să aveți nevoie de unele dintre acestea pentru functioinalitatea de care aveți nevoie, de asemenea. Există și variante de S4, pentru a încurca și mai mult lucrurile. Aceasta nu este o listă completă, dar încercarea de a menține o listă exact la zi este ca și cum ai încerca să construiești o casă lângă o barcă, înainte de a fi turnată fundația, barca s-a mutat pe râu.

Lista XDA Bloatware Trebuie să subliniez din nou că pot exista efecte de rostogolire și puteți pierde funcționalități de care SĂ aveți nevoie pe dispozitivul dumneavoastră.

De ex: AllSharePlay15.apk Îndepărtarea va avea un impact asupra funcției Wifi-Direct. Puteți să o eliminați, dar veți pierde WiDi și așa mai departe.

Opțiunea alternativă este de a găsi un ROM Slim sau Ultra-Slim pentru dispozitivul dvs. Un exemplu în acest sens ar fi Echoe Illusion ROM pentru S4 care are o variantă SLIM și ULTRA SLIM a unora dintre ROMS-urile lor. Există, de asemenea, ROM-ul „Stock” Google Edition pe care îl puteți utiliza, care are aproximativ 450 Mb, în timp ce varianta Touchwiz are aproximativ 1,6 Gb. Există, de asemenea, Echoe Debloater, care poate elimina bloatware-ul din recovery, dar se aplică în continuare avertismentul privind pierderea funcționalității. Există și multe alte ROM-uri, așa că faceți cumpărături dacă această opțiune vă atrage.

Forumul XDA pentru S4

Notă: Orice mods/teme/firmeware trebuie să fie pentru varianta EXACTĂ a dispozitivului dvs., cum ar fi GT-I9505, GT-I9505G, GT-I9500, GT-I9506 etc. Folosirea celor greșite poate și cel mai probabil vă va bloca dispozitivul.