Modalitate rapidă de a afișa e-mailurile necitite în căsuța de primire în aplicația Gmail? (Android, Gmail)

MrWhite a intrebat.
a intrebat.

Există o modalitate rapidă (meniu / atingeți) de a vizualiza e-mailurile necitite din inbox? Sau cel puțin afișarea e-mailurilor necitite în partea de sus a listei de e-mailuri, cu alte cuvinte, sortate după necitite/citite (temporar)?

Singura modalitate pe care am găsit-o pentru a face acest lucru este să căutați is:unread in:inbox ceea ce nu este ideal pe ecranul tactil al telefonului, potrivit IMO.

Există o modalitate mai rapidă?

Comentarii

 • Da, îmi imaginez că tastarea acelei căutări nu este deloc ideală, dar odată ce ați făcut-o o dată, este salvată în lista de căutări, astfel încât data viitoare când o veți căuta să fie disponibilă în listă. –  > Por ale.
 • @AlEverett: Bună observație – de fapt, lista de căutări salvate funcționează destul de bine! 🙂 –  > Por MrWhite.
6 răspunsuri
ElefantPhace

Nu pare să fie, căutarea este singura modalitate deocamdată, totuși; dacă folosești browserul există o opțiune pentru a vedea doar emailurile necitite.

Comentarii

 • După cum spune Al Everett în comentarii, căutările anterioare sunt salvate în lista de căutări completate automat, deci nu ar trebui să fie nevoie să tastați prea mult pentru a obține această căutare înapoi – și cele mai recente / frecvente căutări sunt de asemenea în partea de sus. Acest lucru funcționează de fapt destul de bine. –  > Por MrWhite.
Joe

Am avut aceeași problemă. Am încercat în zadar. Căutarea este singura modalitate – inelegantă, dar funcționează. Iar căutările repetate sunt relativ ușoare dacă nu ai prea multe căutări anterioare cu filtre diferite.

Mohsin

Atingeți lupa din colțul din stânga sus al ecranului pentru a lansa funcția de căutare.În caseta de text a câmpului de căutare, introduceți is:unread in:inboxLansați căutarea și gata! Toate mesajele necitite apar primele.

Comentarii

 • Aceasta este exact ceea ce am afirmat în întrebarea mea?! –  > Por MrWhite.
Dr_Hope

is:unread nu funcționează bine pentru că afișează și e-mailurile arhivate care sunt, de asemenea, necitite, dar neinteresante.

Începând cu 2021, o modalitate mai bună este să faci mai întâi Setări -> Necitite

Doctor PCsolution

Este foarte ușor

 • Deschideți aplicația Gmail (android)
 • În partea din stânga sus faceți clic pe cele 3 linii orizontale
 • Derulați până jos și faceți clic pe Setări
 • Faceți clic pe Contul de e-mail, de exemplu

Setări generale[email protected]Adaugă cont

Faceți clic pe contul Gmail (xxxx este pentru un exemplu, ar trebui să aveți contul dvs. acolo în schimb)

Faceți clic pe Inboxși selectați Unread First (Prima dată necitit)

Acum, când vă întoarceți și faceți clic pe cele 3 linii orizontale, veți vedea Inbox și Unread 😉

Comentarii

 • Vă rugăm să evitați să adăugați la răspuns un link care nu răspunde la întrebare. De asemenea, vă rugăm să menționați în mod clar afilierea dvs. la site-ul legat, dacă considerați că este necesar să o includeți. –  > Por user134470.
invitat

o altă opțiune este să faci o etichetă pentru mailurile necitite.

 1. Faceți o etichetă pentru mailurile necitite (Gmail nu vă permite să o numiți „necitite”, dar o puteți numi altfel. Eu am numit-o „mail necitit”)
 2. Faceți un filtru. În filtru, scrieți la „are cuvintele”: „is:unread label:inbox”
 3. Apăsați „create filter”
 4. Aplicați eticheta5. „apply filter to ….” în partea de jos
 5. „creează filtru”

Acum puteți accesa mailurile necitite prin secțiunea etichetă și, odată ce le deschideți în pe Android, prin „etichete recente”.

Comentarii

 • am fost prea rapid să o scriu. 🙁 nu funcționează…. lasă mailurile citite în etichetă…. –  > Por invitat.
 • Da, ar trebui să elimini manual eticheta după ce ai citit e-mailul, ceea ce este dezordonat, prea complex și masiv predispus la erori. –  > Por MrWhite.

Tags: