Mutarea tuturor acreditărilor mele Authenticator pe un nou telefon [duplicat] (Android, Securitate, Google, Transfer De Date, Autentificator Google)

Steve Bennett a intrebat.

Am activat autentificarea în 2 factori, utilizând Google Authenticator, pentru 6 servicii: LastPass, Dropbox, Evernote, WordPress, Tumblr și Google. Cum pot să le transfer pe toate pe noul meu telefon?

Am urmat instrucțiunile aici, dar rezultatul a fost doar că autentificarea contului meu Google a fost mutată pe noul telefon. Așadar, acum pot accesa un cont folosind noul telefon și am nevoie de cel vechi pentru celelalte 5 conturi.

Cu siguranță există o modalitate de a face acest lucru în bloc? Nu am nevoie să fac ceva special cu fiecare furnizor de servicii, nu-i așa?

Telefonul nou este Motorola Moto G3, cel vechi este Moto G. Ambele funcționează. Niciunul nu este înrădăcinat.

Comentarii

  • Ați încercat soluțiile disponibile aici: Cum fac o copie de rezervă pentru Google Authenticator? –  > Por Firelord.
  • Unele par promițătoare, dar toate necesită înrădăcinare. Hmm. –  > Por Steve Bennett.
  • Și din moment ce se pare că rootingul șterge totul, ar trebui să o fac: 1) Copie de rezervă, 2) Înrădăcinare 3) Restaurare 4) Instalare Authenticator Plus 5) Import din Authenticator 6) Sincronizare cu noul telefon… bleh. –  > Por Steve Bennett.
  • Înrădăcinarea nu șterge nimic, dar deblocarea bootloaderului o face. –  > Por Matthew Read.
  • Ce greșeală am făcut folosind Google Authenticator pe zeci de site-uri… –  > Por RomanSt.
1 răspunsuri
Christian

Ar trebui să dezactivați și să reactivați autentificarea cu doi factori pentru fiecare cont. În procesul de dezactivare vi se va cere să introduceți OTP-ul de pe vechiul telefon. Imediat ce îl dezactivați, ar trebui să îl activați și să adăugați token-uri la Google Authenticator de pe noul telefon.

Comentarii

  • OP căuta o modalitate de a le muta pe toate în mod automat, nu manual pentru fiecare serviciu. –  > Por Ian Dunn.