Mutați aplicațiile plătite între dispozitive? [duplicat] (Android, Google Play Store, Aplicații Plătite)

syntheticbrain a intrebat.

Am un telefon android(1) pe 2.3.3 și o tabletă(2) în precomandă care va fi pe 3. (Și un obicei prost de gadgeturi).

Pot, la sosirea tabletei, să dezinstalez aplicațiile plătite de pe telefon și să le instalez pe tabletă? Mi se pare că ar trebui să pot, din moment ce am plătit o copie a aplicației legată de acel cont Google, nu ar trebui să conteze pe ce dispozitiv legat se află. (De ce? Unele lucruri pentru care am plătit vor arăta mai bine/mi vor fi mai utile pe tabletă.)

Am căutat pe internet, dar majoritatea oamenilor întreabă despre mutarea aplicațiilor plătite de pe telefoane stricate (adică atunci când nu se pot dezinstala de pe primul dispozitiv) sau despre încercarea de a rula aceeași aplicație plătită pe mai multe dispozitive, ceea ce reprezintă piraterie/cheltuieli.

(1) nexus one(2) xoom

Comentarii

  • Conform răspunsului lui Edelcom, cred că google îți permite să rulezi aceeași aplicație plătită pe mai multe dispozitive. Deci nu este piraterie/cheap în acest caz 🙂 –  > Por Matthew Read.
  • @sparx Nu cred, din moment ce este vorba despre instalarea pe două dispozitive deodată, q-ul la care ai făcut legătura pare să fie despre instalarea de două ori pe același dispozitiv. –  > Por syntheticbrain.
  • @syntheticbrain: o parte din termenii standard ai Android Market este că aplicația este legată de contul Google și nu de dispozitive. Termenii Market sunt formulați în mod deliberat pentru a permite utilizatorului să instaleze o singură aplicație plătită pe cât mai multe dispozitive pe care le deține și care utilizează același cont Google. Nu este necesar să dezinstalați aplicația pe celelalte dispozitive. –  > Por Lie Ryan.
4 răspunsuri
Edelcom

Am cumpărat săptămâna trecută o tabletă Anchor , și folosind contul meu Google, am reușit să descarc aplicația cumpărată pe telefonul meu Samsung Galaxy S, fără probleme.

Deci, din experiența mea, cred că poți descărca din nou același software, atâta timp cât este cuplat cu același cont Google.

Comentarii

  • Corect, aplicațiile sunt legate de contul Google, nu de telefon…  > Por Bryan Denny.
  • Acest lucru funcționează pentru mine cu un droid x și un xoom. –  > Por Alex B.
newuser

După ce am blițuit CyanogenMod 6.2.1 pe telefonul meu, am vizitat Magazinul Play și m-am logat și mi-a arătat toate aplicațiile mele încă „instalate” pe telefon înainte de bliț (nu am folosit niciun software de backup al aplicațiilor). Am dat click pe fiecare dintre aplicațiile mele și am apăsat pe butonul de instalare și toate au venit pe telefonul meu în mod corespunzător, inclusiv cele câteva aplicații plătite pe care le am.

Acest lucru mă face să cred că Android nu împiedică instalarea acelorași aplicații (inclusiv a aplicațiilor plătite) pe mai multe dispozitive, atâta timp cât ambele sunt asociate cu același cont Google.

beerem

Atâta timp cât folosiți același cont de e-mail Google, veți constata că pe market place aplicația se va afișa ca fiind achiziționată. Prin urmare, permițând astfel o descărcare gratuită a aplicației dvs. plătite.

jaamgans

Depinde de modul în care v-ați configurat dispozitivele și de versiunea dvs. de piață.

Dacă ambele dispozitive sunt configurate folosind aceeași adresă de gmail – fără probleme, puteți descărca orice ați cumpărat pe toate dispozitivele (deoarece este legat de contul dvs.).

Versiunile v3 și mai vechi ale Market permit utilizarea mai multor conturi. adică puteți configura un cont pe un dispozitiv, de exemplu, pe telefon, și un alt cont de gmail pe un alt dispozitiv, de exemplu, pe tabletă. Atâta timp cât ați conectat aceste conturi în profilul Google, puteți comuta între conturi în Market și puteți descărca de pe oricare dintre ele pe dispozitivul dvs. (o modalitate rapidă și simplă de a ști dacă aveți acest Market este aspectul său – este cel care arată ca niște plăci, adică aspectul WinMobile).