Nexus 5 nu se conectează la PC (Android, Drivere Usb, Nexus 5)

openidwontworkthrowawayaccount a intrebat.

Am un Nexus 5. Este destul de nou – l-am cumpărat în urmă cu aproximativ 2 săptămâni.

L-am conectat anterior la PC-ul meu cu Windows 7 și am reușit să accesez fișierele de pe el.

Cu toate acestea, astăzi, când l-am conectat, PC-ul nu l-a putut găsi. În urma unor căutări pe Google și a unor investigații, am descoperit că driverul de dispozitiv nu era instalat, iar apoi a spus că nu există.

Am descărcat driverul USB Google de pe site-ul site-ul oficial. Dar când i-am spus să actualizeze/instaleze acest driver, mi s-a spus că driverul nu există.

Site-ul Driver LG s-a instalat, dar PC-ul tot nu „vede” telefonul pentru a-mi permite să îl folosesc ca USB.

Nu vreau o soluție complicată. Vreau doar să pot să-mi scot fotografiile din telefon și să le pun pe calculator.

Comentarii

 • Driverul LG s-a instalat, dar PC-ul tot nu „vede” telefonul pentru a mă lăsa să îl folosesc ca USB. –  > Por openidwontworkthrowawayaccount.
 • Driverul LG se găsește aici: theandroidsoul.com/… –  > Por openidwontworkthrowawayaccount.
 • Verificați acest link. Aceasta mi-a rezolvat problema 🙂 –  > Por Mr_Green.
2 răspunsuri
user52489

Opțiunea 1:

 1. Mergi în managerul de dispozitive din Windows și șterge tot ce are legătură cu telefonul tău (LG, Google, Android etc)
 2. Conectați telefonul, driverele ar trebui să se instaleze automat

Opțiunea 2: Descărcați Airdroid pe telefon….puteți transfera fișiere prin WiFi

Comentarii

 • Device Manager nu afișează NICIUN driver legat de telefon – nu văd nimic numit LG, Google sau Android, deși știu că unele dintre acestea TREBUIE să fie instalate. Bănuiesc că aceasta poate fi o parte a problemei. –  > Por openidwontworkthrowawayaccount.
 • A mers cu opțiunea Airdroid. Mulțumesc, mi-a permis să obțin fotografiile pe care le căutam. –  > Por openidwontworkthrowawawayaccount.
 • Nexus 5 al meu era la rubrica „Other Devices” (Alte dispozitive). Am făcut clic dreapta pe el, am apăsat „Dezinstalare” și apoi mi-am reconectat telefonul și l-a detectat. –  > Por Mitch.
 • Nexus 5 al meu era listat ca „Dispozitiv Asus” în propria sa categorie. –  > Por jnnnnnnn.
 • Pentru mine a fost listat ca „Acer Device” în propria sa categorie. [Windows 8]. –  > Por Mr_Green.
user64364

mergeți la setări apoi stocare faceți clic pe cele 3 puncte din colțul din dreapta sus faceți clic pe conexiune USB la calculatoralegeți una dintre cele 2 opțiuni

Comentarii

 • Nu sunt sigur de ce acest lucru a fost downvoted. Răspunsul acceptat nu a funcționat pentru mine, dar acest răspuns a funcționat foarte bine! –  > Por vanmelle.
 • De acord. Răspunsul acceptat nu a funcționat nici pentru mine și, în plus, nu aș sfătui niciodată pe cineva să șteargă driverele pe care nici măcar nu le poate identifica în mod corespunzător… tot ce a trebuit să fac a fost să trec de la Media Device la Camera și înapoi, deși bănuiesc că dezactivarea Media Device și reactivarea acestuia ar fi funcționat la fel de bine. Dar, din nou, OP a vrut doar să transfere fișiere, așa că presupun că soluția Airdroid a fost suficientă pentru el/ea. –  > Por kayleeFrye_onDeck.