Nexus 7 Incredibil de lent (Android, Nexus 7, 4.2 Jelly Bean, Performanță)

jimchristie a intrebat.

În ultimele câteva săptămâni, Nexus 7 al meu care rulează 4.2 Jelly Bean a devenit incredibil de lent uneori. Uneori, pot număra cinci secunde (sau mai mult) pentru ca o aplicație să se deschidă sau chiar pentru ceva la fel de simplu ca defilarea de la un ecran de pornire la altul. Am dispozitivul de trei sau patru luni și abia recent a început să-mi facă probleme. Nu instalasem nimic nou înainte de a observa problema și tot ceea ce am instalat provine din magazinul Play, deci totul ar trebui să fie sigur. Repornirea dispozitivului nu pare să ajute.

Ce pot face pentru a diagnostica și, sper, a rezolva această problemă? Acesta este primul meu dispozitiv Android, așa că nici măcar nu știu de unde să încep.

Comentarii

  • Poate că aruncați o privire la Dispozitivul meu devine lent, aplicațiile încep să se comporte greșit/se blochează. Ce pot să fac?”, care conține câteva aspecte de luat în considerare și care ar putea să vă dea câteva idei. –  > Por Izzy.
6 răspunsuri
Tim Scarborough

Am observat aceeași problemă pe Nexus 7 meu care rulează Jelly Bean 4.2 stoc. Am observat, de asemenea, reporniri. Se întâmplă să aveți instalate HD Widgets? Asta părea să fie cauza multora dintre încetinirile mele, dar, din păcate, nu a tuturor. Aplicațiile care utilizează servicii de localizare par să fie problema cu încetinirile mele. Observați același lucru?

Acest articol analizează unele dintre problemele observate pe 4.2 pe care le-am experimentat și eu.

PLA

Pentru a remedia problemele, reporniți în modul de siguranță prin apăsarea lungă a butonului Power Off din meniul de oprire.

Captură de ecran de pe N4 al meu:

Comentarii

  • Ugh. Vă rugăm să nu folosiți prescurtare de URL-uri. –  > Por ale.
  • Cum pot determina ce aplicație cauzează problema odată ce sunt în modul sigur? –  > Por jimchristie.
Cédric Julien

Se pare că unele dintre aplicațiile dvs. vă mănâncă CPU-ul :

  • O soluție (extremă) ar fi să faceți o verificare completă resetare din fabrică, și apoi să reinstalați aplicația de care aveți nevoie.
  • Ați putea verifica utilizarea CPU (există multe aplicații pentru asta : Android System Info, CPU Usage…), cine, cât timp… și să găsiți cine este prea lacom

Chris Vesper

Dacă spațiul disponibil devine prea mic, Nexus 7 va deveni laggy.

Mergeți la Settings->Storage și verificați numărul de lângă Available. Dacă este sub 3gb, încercați să mutați unele date de pe dispozitiv (filme, muzică etc.) prin USB pentru a obține spațiu disponibil la 3gb sau mai mult.

Dacă acest lucru corectează problema de performanță, atunci puteți restabili datele puțin câte puțin pentru a regla fin pragul la care scade performanța.

Nu cunosc o regulă strictă și rapidă pentru cât spațiu liber ar trebui să fie disponibil.

FWIW: Nexus 7 al meu a devenit foarte laggy (pauze lungi pentru ca tastatura să apară după introducerea unui câmp de text, comutarea filelor în Chrome era foarte lentă) și am încercat să dezinstalez aplicații, să dezactivez aplicații care rulau ca servicii, fără niciun rezultat. Mi-am verificat spațiul liber și era de 750mb. Am șters un film pe care îl copiasem pe dispozitiv și am eliberat încă 2gb. Imediat ce am făcut asta, lag-ul a dispărut.

lzap

Din păcate, Nexus 7 2013 are o problemă hardware în SSD-ul rău care moare destul de repede. Cel mai nou Android a ajutat la acest lucru, deoarece scria pe disc mai multe date, astfel încât dispozitivele Nexus 7 au început să moară mai repede. Nu știu dacă este o problemă a tuturor dispozitivelor Nexus 7 2013 sau doar a primului lot, dar al meu este inutilizabil acum și tocmai l-am aruncat la gunoi astăzi.

Există unele „soluții de rezolvare” care circulă pentru a impune TRIM, dar acest lucru nu ajută prea mult (de ceva timp da, există motive tehnice pentru asta).

Mai multe informații: http://www.geek.com/android/the-nexus-7-lag-dilemma-and-why-theres-no-real-fix-1560784/

Ηλίας

Problema este mai bine explicată aici:, se pare că se întâmplă atunci când dispozitivul este aproape plin. Dacă sunteți înrădăcinat, atunci puteți verifica aplicația lagfix, a făcut o diferență pe Nexus-ul meu.

Comentarii

  • Dorim ca răspunsurile de pe Stack Exchange să fie de sine stătătoare. Nu există informații utile aici, totul se află în spatele acelui link. Mai rău, când acel link nu mai funcționează, acest răspuns este absolut inutil. –  > Por ale.