Nu se actualizează sistemul – HTC Vivid (Android, Actualizează)

Georgia a intrebat.
a intrebat.

My htc vivid nu vrea să actualizeze sistemul din setări sau să verifice dacă există actualizări pe telefon. Tot primesc „Eroare” server indisponibil. Am resetat telefonul la setările din fabrică și tot are același mesaj de eroare. De ce nu se poate actualiza? Cum pot să îl actualizez? Este original 4.0.3 nu mă lasă să descarc anumite aplicații pentru că nu este actualizat. Ajutor!

1 răspunsuri
Chahk

Conform site-ul oficial, , versiunea 4.0.3 este cea mai recentă versiune de Android lansată pentru telefonul HTC Vivid (AT&T) și nici o versiune mai nouă a sistemului de operare nu va fi lansată pentru acesta nici de HTC, nici de AT&T.

Există ROM-uri de la terțe părți disponibile pentru acest telefon cu versiuni Android mai recente, inclusiv 4.3 Jelly Bean și 4.4 KitKat. Instalarea acestora necesită deblocarea bootloaderului telefonului, înrădăcinarea acestuia și instalarea unei imagini de recuperare personalizate. De obicei, acest lucru anulează garanția producătorului. Există instrumente precum WinDroid Toolkit care ușurează acest proces, dar acestea nu sunt lipsite de riscuri. Mergeți la XDA-Developers Subforumurile HTC Vivid și citiți detaliile.