Nu se afișează interfața de apeluri primite (Android, Apeluri, 8.0 Oreo, Fundal)

Aslam a intrebat.
a intrebat.

Când primesc un apel, soneria sună, dar nu apare interfața de apeluri primite, în schimb, în zona de notificare este afișată următoarea notificare:

.

Deci, pentru a răspunde la apel, trebuie să deschid aplicația Telefon și să selectez opțiunea „Return to call in progress” (Revenire la apelul în curs), a se vedea captura de ecran:

Fixed: A fost curățată memoria de stocare și memoria cache a aplicației Telefon. Acum funcționează bine.

Comentarii

  • Acest lucru ar putea să vă ajute –  > Por Parth Pandya.
  • @parthu_panther dacă aplicația dialer ar fi fost dezactivată, nu ar fi rulat în fundal, nu-i așa? Nu ar putea fi mai degrabă o eroare cu gestionarea energiei? Poate că aplicația dialer trebuie să fie configurată ca „excepție” pentru a nu fi tratată niciodată de managementul energiei. Îmi amintesc vag că a fost ceva introdus odată cu Marshmallow, numit „Doze” 😉 Sigur că ar fi de așteptat ca ROM-ul să fi adăugat automat dialer-ul la acea listă de excepție – dar poate că aici s-a uitat. –  > Por Izzy.
  • din moment ce prob este fixat, dar presupunând diferite soluții posibile cu tine a fost întotdeauna minunată. @Izzy da, nu ar rula în fundal atunci când este dezactivat, dar sigur că poate verifica pentru a șterge valorile implicite și cache în ordine pentru a încărca setările din fabrică ale aplicației. Și managementul energiei ar putea fi adevăratul vinovat. Există multe aplicații de optimizare a bateriei care setează excepția pentru o utilizare minimă a bateriei. Și nu puteți garanta cu privire la „Doze”, deoarece a început cu marshmallow și op’s prob pentru oreo. Btw deși doze este activat, aplicațiile cu prioritate ridicată vor notifica întotdeauna și aplicațiile de sistem cum ar fi dialer / telefon are prioritate ridicată. –  > Por Parth Pandya.
  • Dacă ați rezolvat problema, vă rugăm să postați asta ca răspuns, astfel încât întrebarea să fie marcată ca răspuns. Nu editați întrebarea pentru a include răspunsul. –  > Por Dan Hulme.
  • Ar trebui să marcați întrebarea ca răspuns, așa cum spune @DanHulme. Altfel, mulțumesc că ai răspuns efectiv, pentru că am venit aici cu această problemă, iar ștergerea „datelor” din aplicație a rezolvat problema. –  > Por Jeff.
2 răspunsuri
Aslam

Am curățat stocarea și memoria cache a aplicației Telefon. Acum funcționează bine.

Hemang

Acest lucru se întâmplă atunci când hardware-ul dvs. întâmpină dificultăți în a furniza un ecran adecvat. Încercați să reporniți și telefonul va fi bine.

Comentarii

  • Hardware-ul nu livrează „un ecran adecvat”. Ce ar trebui să fie asta? Aveți vreun suport pentru asta? –  > Por Izzy.