Nu se poate porni Wifi. Adresa MAC nu este disponibilă (Android, Wi Fi, Adresă Mac)

Tomas Grosup a intrebat.

Am o tabletă Android 4.0.4, Navon Platinum Explorer.

Când încerc să pornesc wifi, butonul de comutare se „stinge” după câteva secunde în mod automat. nici măcar nu afișează lista de rețele disponibile.

În Wifi-Advanced, apare MAC Address – Unavailable.

Wifi a funcționat înainte de a face o resetare din fabrică.Am încercat, de asemenea, să închid și să pornesc masa, dar nu a ajutat.

Ce pot face pentru ca wifi-ul să funcționeze din nou?Nu vreau să fac root la tabletă.

Comentarii

 • Cel puțin în legătură cu aceasta: Blocat pe „Turning Wi-Fi on…” –  > Por Izzy.
3 răspunsuri
Tomas Grosup

Nu am nici o idee de ce,

dar repornirea a doua oară și încercarea de a dezactiva / activa pictograma wifi de pe ecranul de pornire de mai multe ori a funcționat în cele din urmă.

Shafeeq

Și eu am avut aceeași problemă după ce am flashat un nou kernel pe HTC Vivid. Wi-Fi-ul meu arăta mereu „Turning on”, dar nu a funcționat niciodată, iar adresa mea MAC arăta „Unavailable”.

S-a dovedit că problema era la fel de simplă ca un fișier defect în sistemul Android.

 1. Încercați să găsiți și să înlocuiți fișierul numit bcmdhb.ko aflat în /system/lib/modules. (Veți avea nevoie de acces root și de un explorator de fișiere root)

 2. Descărcați fișierul corespunzător pentru telefonul dvs., porniți telefonul în recovery/fastboot și conectați-l la computer.

 3. Acum, folosind CMD și introduceți comanda:

  adb push /users/<USER_NAME>/Desktop/bcmdhd.ko /system/lib/modules 
  

  (înlocuiți <USERNAME> cu numele dvs. de utilizator în computer)

  Pentru a economisi timp, mi-am mutat toate fișierele ADB în același dosar ca și fișierul meu bcmdhb.ko și orice alt fișier legat de telefon boot.img‘s, și nu numai.

 4. Țineți apăsat Shift și faceți clic dreapta pe un loc aleatoriu în interiorul dosarului și selectați opțiunea „Open Command Window Here” (Deschide fereastra de comandă aici). Astfel, începeți operațiunea CMD chiar din locația de care aveți nevoie, fără a mai fi nevoit vreodată să cd la locația respectivă.

  Rețineți că efectuarea comenzii rapide pe care am menționat-o nu înseamnă că trebuie doar să tastați adb push bcmdhd.ko. Tot trebuie să îi spuneți lui CMD în ce locație să împingă și fișierul. Așadar, tot trebuie să tastați adb push bcmdhd.ko /system/lib/modules.

Comentarii

 • Ați scris „Quoted” la sfârșit. Presupun că ai uitat să menționezi sursa din care ai învățat acești pași. Te rog să o menționezi acum. –  > Por Firelord.
ipoque

Aplicația Blade Wifi Fix rezolvă această problemă pe o mulțime de telefoane.