Numele dvs. de utilizator și parola nu se potrivesc (Android, Cont Google)

Apple Man a intrebat.

Am încercat să mă loghez la contul Google pe telefon și tabletă, am încercat și pe HTC-ul unui prieten, iar ale mele sunt Samsung. Pe toate dispozitivele, primesc „Your username and password don’t match” și instrucțiuni de resetare a parolei. Am încercat de nenumărate ori, am resetat parola de vreo 5 ori și am verificat de două ori, chiar de patru ori. Am încercat să copiez și să lipesc parola, etc. Am încercat să mă loghez pe browsewr, funcționează bine. Am încercat să activez accesul pentru aplicații/dispozitive mai puțin sigure, tot nimic. Factorul 2 nu era activat, am încercat să îl activez de două ori, tot nimic. Am repornit telefonul, am verificat data, etc. Am încercat să mă conectez cu un alt cont Google pe telefon și funcționează de minune, dar al meu nu. Am căutat ore în șir, am verificat numeroase posturi de pe Stack Overflow, forumuri Android, etc. Nu (ar trebui) să existe decât 1 singur cont Google (mă rog, nu există niciunul în setări în acest moment). I cred că că acest lucru funcționa înainte de a-l reseta din fabrică, dar nu sunt sigur.

TL;DR: Parolă corectă, activat & dezactivat aplicațiile mai puțin sigure, am încercat să dezactivez 2 factori, celălalt cont funcționează, am încercat pe alte dispozitive. Încă nimic.

TLT;DR Nu funcționează, am încercat totul.

4 răspunsuri
user95652

Mergeți la setările contului Google dintr-un browser și configurați o parolă de aplicație pentru dispozitiv. Am ales opțiunea „Altele…” din lista derulantă a aplicației pentru a putea identifica cu ușurință dispozitivul în cazul în care decid să o revoc mai târziu.

Problema de conectare s-a datorat procesului de verificare în doi pași pe care l-am configurat anterior în contul meu.

Gabriel

Bine, deci. Am un Samsung Galaxy S din prima generație. Am încercat să caut un răspuns, dar nu am găsit unul. Totuși, după ce am încercat și eu diferite lucruri, în sfârșit am reușit să funcționeze.

Iată ce am făcut: După resetarea din fabrică a telefonului, săriți peste „add google account” și treceți în schimb la pasul următor și „add an email account” folosind aceleași detalii ale contului google.

După ce ați adăugat cu succes contul de e-mail, puteți deschide acum Market sau Play Store, unde vi se va spune să adăugați un cont Google. Acum ar trebui să puteți adăuga același cont Google fără problema „Sorry username and password does not match” (Ne pare rău, numele de utilizator și parola nu se potrivesc).

Mult noroc.

Gabriel

Yeasin Ar Rahman

După o resetare din fabrică am avut o problemă similară. Iată cum am rezolvat această problemă în cele ce urmează:

M-am dus la Conturi Google, apoi m-am logat cu contul pe care am vrut să-l folosesc cu dispozitivul.

În interiorul subsecțiunii de conectare la Google, am dezactivat verificarea în 2 pași. Apoi, în subsecțiunea Aplicații și site-uri conectate, am activat opțiunea de a permite aplicații mai puțin sigure.

Hanna

Și eu am avut aceeași problemă. A funcționat când am schimbat aceste setări: „Permiterea accesului aplicațiilor mai puțin sigure la contul dvs.” https://support.google.com/accounts/answer/6010255?hl=en