Pixel C suportă acum HDMI-over-USB-C? (Android, Google Play Store, Hdmi)

CommonsWare a intrebat.

Atunci când a fost lansat Pixel C, ni s-a spus că acesta nu suporta HDMI-out prin portul USB-C, dar că ar putea fi activat ulterior.

Cu toate acestea, pe magazinul propriu al Google, ei oferă un adaptor USB-C la HDMI, , iar pagina indică faptul că vă puteți „bucura de el” cu Pixel C.

Deci… știe cineva dacă Pixel C a primit actualizarea pentru a suporta HDMI-out sau nu?

Comentarii

  • Presupun că ați văzut acest topic: reddit.com/r/Android/comments/55ul1p/google_pixel_has_usb_30 În acel fir de discuție reddit este un link către plus.google.com/+BensonLeung/posts/Zpvk13X1jpj care pare să afirme că aveți nevoie de USB HDMI (sau DisplayPort) Alternate Mode. Tot ce pot găsi sunt referințe la Chromebook Pixel 2 care are USB Alternate Mode, dar nu și la alte dispozitive. Înclinând spre eroare de magazin pentru suportul Pixel C. –  > Por Morrison Chang.
  • @MorrisonChang: „Presupun că ai văzut acest fir de discuție” – nu, nu a apărut în căutări. Mulțumesc! Discuția despre Benson pare să fie despre telefoanele Pixel, nu despre Pixel C (cel puțin, Pixel C nu este menționat). –  > Por CommonsWare.
2 răspunsuri
beeshyams

Nu o face; niciunul dintre dispozitivele Pixel nu suportă – este o gafă a Magazinului Google

  • Am ajutat un prieten la decizia de cumpărare a Pixel XL și lipsa USB C – HDMI a fost un dezavantaj major. Doar pentru a confirma am contactat suportul Google și au confirmat că nu acceptă HDMI

  • Văzând întrebarea ta, i-am contactat din nou, deoarece există o mulțime de referințe la lipsa de suport și doar Google Store confirmând că suportă, ceea ce este o ciudățenie. Ei au confirmat verbal că este o problemă a site-ului Store și au urmărit pe mail, confirmând că lucrează la remedierea erorii. Captură de ecran de mai jos

Puteți, de asemenea, să confirmați sunându-i de pe site-ul contactați-ne de pe site-ul web al magazinului

Clinton

Știu că acest lucru este un pic mai vechi acum, dar tocmai am dat peste acest fir. Am încercat cablul de la USB-C la displayport cu pixelul meu C (după ce am văzut „Enjoy it with Pixel C” pe magazinul Google) și nu funcționează.