Pot să blochez apelurile pe baza unui anumit prefix sau model de număr? (Android, Ecranarea Apelurilor)

KRK a intrebat.

Este posibil să blochez apelurile care încep cu un anumit număr? De exemplu, vreau să blochez apelurile de la numere care încep cu 1408, deoarece toate sunt apeluri spam. Cifrele care urmează după aceste patru, se tot schimbă.

Comentarii

 • Există, de asemenea, o aplicație numită Call Control este posibil să adăugați coduri de zonă pentru a bloca și să folosiți wildcards –  > Por Petri Muinonen.
 • Ceea ce nu înțeleg este că, dacă aplicația de stoc Google Phone (versiunea 20.1.202073582) nu poate gestiona wildcard pentru blocare, de ce permite * atunci când „ADD A NUMBER „ing în „Numere blocate”? Am tastat 070* și nu a afișat nicio eroare și mi-a salvat datele introduse, dar nu a blocat apelul telefonic de la 070.... Și de ce nu permite Google acest lucru? Blocarea unui număr de telefon cu un prefix pare un lucru banal de implementat, dacă deja pot bloca numere de telefon. –  > Por La naiba cu legumele.
4 răspunsuri
interfect

Dacă sunteți în căutarea unei aplicații gratuite și aplicație fără reclame și fără cumpărături din aplicație, puteți folosi aplicația open-source NoPhoneSpam, , care este disponibilă pe F-Droid (deși nu și pe Google Play). Aceasta acceptă blocarea apelurilor de la numere individuale și de la numere care corespund unui model cu caractere wildcard.

Acest lucru este deosebit de util pentru a bloca apelurile de „prefix spoofing”, care par să înceapă cu prefixul și cu schimbul (următoarele 3 cifre) ale numărului dvs. de telefon, dar care, în realitate, provin de la roboți de telemarketing care încalcă legea.

Comentarii

 • Site-ul respectiv are un link către Google Play, dar când faceți clic pe acel link, Google Play spune că nu îl recunoaște. Căutarea pe Google Play pentru „nophonespam” nu dezvăluie nimic despre acea aplicație cu nume specific… –  > Por bgoodr.
 • Se pare că nu este în Play Store în acest moment. Cineva ar trebui, probabil, să raporteze asta dezvoltatorului la gitlab.com/bitfireAT/NoPhoneSpam/issues –  > Por interfect.
 • NoPhoneSpam mă va ajuta să blochez toate apelurile telefonice din Algeria (+213). Primesc 2 sau 3 în fiecare zi și m-am săturat de asta (nu cunosc pe nimeni de acolo)… –  > Por Gabriel Hautclocq.
 • Am încercat să descarc pe F-Droid, dar tot primesc un eșec de descărcare spunând că nu există apk la acel URL – –  > Por Chucky.
Firelord

Este posibil să blochezi apelurile care încep cu un anumit număr?

Da, este absolut posibil. Am încercat odată o aplicație numită Call Blocker – Aplicație pentru lista neagră de apeluri(poate apărea ca CallControl după instalare) care poate face treaba aici.


Instrucțiuni de utilizare a acestei aplicații

Lansați aplicația → Agree pentru T&C→ lor Lista blocată → apăsați Adăugați la lista de blocăriWildcard→ tastați 1408* și dați-i un nume→ atingeți ușor OK→ atingeți o dată noua intrare blocată pentru a vedea mai multe opțiuni→ modificați Cum să blocați la Deconectare.

Blocarea apelurilor din această aplicație ar trebui să fie activată în mod implicit, altfel intrați în meniul acesteia pentru a o activa.

Notă că nu cunosc codul țării dumneavoastră și nici nu știu dacă Android afișează codul țării înainte de numărul 1408xxx atunci când primiți apelul primit. Este posibil să trebuiască să adăugați codul de țară sau ceva similar, cum ar fi +1, , +51, , +95, , etc., înainte de 1408*.


Dacă această aplicație nu reușește să funcționeze cumva pentru dvs., încercați o interogare de căutare precum call block în Play Store, vedeți descrierea unei aplicații și instalați-o pentru a ști dacă are sau nu funcția wildcard.


Despre aplicația Call Blocker – Lista neagră de apeluri

Această aplicație este atât un blocant de apeluri, cât și un filtru SMS, cu o listă neagră personală și comunitară pentru a opri apelurile nedorite.

Include opțiuni personalizate de blocare a apelurilor, cum ar fi blocarea apelurilor de la privat & apelanți necunoscuți, lista neagră personală, modul Nu deranjați, filtru SMS text, lista neagră a comunității, jurnal de apeluri de blocare și multe altele!

Caracteristici:

 • Blocător de apeluri și listă neagră (și blocator de SMS-uri text!).
 • Blocați automat apelurile de tip robocall, telemarketing și alți spammeri cu ajutorul funcției Community Blacklist.
 • Identificare îmbunătățită a apelantului – Aflați cine vă sună chiar dacă nu aveți numărul ca și contact.
 • Lista neagră personală – Blocați orice număr de telefon sau indicativ regional, utilizând wild carduri și multe altele.

(Nu sunt afiliat la produs)

Comentarii

 • Nu funcționează jumătate din timp. –  > Por Matas Vaitkevicius.
 • Permisiunile acestei aplicații sunt foarte suspecte. Există alternative cu permisiuni mai puțin intruzive. –  > Por Ninjakannon.
baki

Am găsit doar UN singur blocator de apeluri care este capabil să blocheze modelele (ceea ce este important pentru mine). Este embware Call Blocker , poate bloca sau activa numere cu criterii de potrivire: începe cu, se termină cu sau include anumite numere. Este ridicol că niciun alt blocator de apeluri nu mai are aceste caracteristici

austin327

TrueCaller permite, de asemenea, acest lucru. Pași de urmat pe un telefon android:

 • Deschideți TrueCaller
 • Setări
 • Blocați
 • Vizualizează lista mea de blocări
 • apăsați butonul plus din dreapta jos
 • Blocați o serie de numere
 • Introduceți primele șase cifre ale numărului dvs.