Probleme cu schimbarea țării implicite în Google Play Store (Android, Google Play Store, Localizare)

Jack Khurram a intrebat.

Am nevoie de ajutor în ceea ce privește schimbarea țării în Google Play Store. Am încercat totul, de la resetarea completă a telefonului până la modificarea tuturor detaliilor din setări, dar nu a funcționat. Mi-am schimbat toate detaliile Google Wallet la adresa din SUA, am adăugat chiar și o metodă de plată cu sediul în SUA, am setat adresa și metoda de plată din SUA ca fiind implicite, apoi am încercat să șterg memoria cache, să achiziționez o aplicație folosind noua metodă de plată. Am făcut chiar și o altă resetare, dar, din păcate pentru mine, nimic nu a funcționat până acum.

V-aș fi foarte recunoscător dacă mi-ați putea oferi un ajutor în legătură cu această problemă.

Vă rog să nu mă redirecționați aici: Cum pot schimba țara Google Play?

Am încercat deja asta, dar nu funcționează pentru mine.

Din păcate, de asemenea, nu pot face root pe dispozitivul meu (Xperia Z Ultra), deoarece root nu este încă disponibil pentru el și folosesc un Mac.

Comentarii

  • Vedeți acest lucru => android.stackexchange.com/q/26809/23379 –  > Por Sid.
  • îmi pare rău că nici asta nu a rezolvat problema. –  > Por Jack Khurram.
4 răspunsuri
Ashildr

din păcate, nu o puteți face în google play. dar puteți să vă conectați la contul dvs. de Google și acolo faceți clic pe editare lângă ID-ul dvs. de e-mail și aici puteți vedea opțiunea de a edita informațiile din câmpul țării. Acum poți să schimbi țara ce vrei tu.
dar dacă acest lucru nu te ajută și vrei să accesezi aplicațiile din playstore care au un restricție de țară, , puteți utiliza aplicații precum Hideman hideman VPN hideman link playstore pentru a accesa aplicațiile din play store prin intermediul serverelor lor din SUA și le puteți descărca efectiv.

Comentarii

  • Am încercat cu tunnelbear înainte, dar o soluție vpn nu este ceea ce caut. Am postat aici și soluția mea completă. –  > Por Jack Khurram.
Jack Khurram

Bine băieți, deci după aproape o zi întreagă petrecută căutând modalități de a face acest lucru să funcționeze, am reușit în sfârșit, în sfârșit. Deci, iată ce a făcut să funcționeze pentru mine. Am făcut tot ceea ce am menționat în postul meu original, apoi am renunțat la ID-ul meu Google și am făcut un nou cont Google cu sediul în SUA. Am eliminat vechiul ID google de pe dispozitivul meu, am făcut o altă resetare dură și apoi m-am logat cu noul meu ID. Magazinul de jocuri din SUA a funcționat bine pentru o vreme cu Tunnelbear pentru vpn, dar apoi s-a întors la magazinul meu local de jocuri și apoi a început să se blocheze în mod repetat până când a refuzat să se mai deschidă. Apoi m-am săturat și mi-am pus din nou vechiul ID Google și l-am eliminat pe cel nou pe care tocmai îl creasem, și ghici ce. Tada! M-a logat în magazinul de jocuri din SUA fără probleme. Nu a fost nevoie de vpn sau de orice altă soluție. De atunci a funcționat bine și de atunci îmi încrucișez degetele că va funcționa pentru totdeauna.

Așadar, ceea ce trebuie să faceți este să vă deconectați de la ID-ul Google actual, să vă conectați de la un alt ID (nou), apoi să eliminați noul ID și să vă conectați din nou de la vechiul ID Google. asigurați-vă că înainte de a vă conecta cu noul ID, actualizați toate detaliile din portofelul Google și din contul Google cu adresa, plata și numărul de telefon din SUA de pe vechiul ID.

Sper că acest lucru a fost clar.Cheers.

Hassan

Când m-am confruntat cu o problemă similară, am urmat următoarea procedură pentru a șterge limba străină și mi-am restabilit limba locală înapoi:

Mergeți la App Manager — deschideți Play Store — ștergeți memoria cache

wbogacz

Google facilitează, după cum s-a raportat astăzi, schimbarea țării în alta. De la Android Police pe 2018/03/20:

Acum, Google pare să facă un pas micuț pentru a face schimbarea mai ușoară pentru unii oameni. Dacă țara din Play Store este setată la țara A (fie că ați locuit acolo sau, uhm, ați păcălit Google să creadă că ați făcut-o, deoarece ați făcut o achiziție cu o metodă de plată validă și la o adresă de expediere validă din acea țară), iar Play Store detectează că v-ați mutat în țara B (probabil pe baza adresei IP), veți primi o nouă opțiune în setările contului: Țară și profiluri. Acolo veți vedea în ce țară se află contul dvs. din Magazin și o opțiune pentru a trece rapid în noua țară – cu condiția să aveți o metodă de plată validă acolo.

Există câteva avertismente în acest sens:

Țineți cont de faptul că această opțiune Țară și profiluri nu va fi disponibilă pentru toată lumea și nu vă va permite să treceți în orice țară doriți. Se pare că apare doar atunci când detectează o discrepanță între setările dvs. și adresa IP.