Puteți rula Android într-o VM pe PC? (Android, 2.3 Gingerbread, 2.2 Froyo, Virtualizare)

Josh B a intrebat.

Am dat peste un ghid pentru rularea Android 1.7 într-o mașină virtuală (VirtualBox), dar 1.7 este vechi. Nu am reușit să găsesc nicăieri o imagine Android 2.2 sau 2.3, are cineva vreo idee despre cum să virtualizeze sisteme de operare Android mai noi? De preferat o soluție de virtualizare gratuită precum VirtualBox.

Aici este linkul despre virtualizarea 1.7:

http://osxdaily.com/2010/12/14/run-android-using-a-virtual-machine-on-a-mac-or-windows-pc/

Ei te trimit aici pentru a descărca imagini de disc Android:

http://virtualboxes.org/images/android-x86/

Dar nu găsesc nimic mai nou decât 1.7, are cineva vreo idee?

Comentarii

  • Mulțumesc pentru sfaturi! Voi verifica compilările nightly și SDK-ul – Josh B
  • În ceea ce privește întrebările legale, Android este un software open source, deci ar fi complet legal să îl rulați într-o VM. Va fi complicat să vă dați seama cum, dar Google nu se va supăra pe voi pentru asta. Bună întrebare, +1! – nhinkle
  • S-ar putea să ți se pară utilă această întrebare: androidspin.com/2011/01/24/… –  > Por ale.
5 răspunsuri
afrazier

Android-x86 pare a fi cel mai actual proiect, cu build-uri nightly disponibile la http://android-x86.moonman.dk/

Cred că lipsa de activitate pe care o vede cineva nu este atât de mult o problemă de licențiere/warez, ci pur și simplu sistemul de operare pur și simplu nu funcționează încă prea bine cu sistemele desktop, fiind foarte mult axat pe telefon & touch-centric. Asta și pur și simplu nu există încă un interes prea mare pentru el.

Nu știu dacă acest proiect are Google Apps (în special Market) integrat sau nu. Dacă nu, acesta este un alt mare piesă care reduce semnificativ utilitatea acestui sistem de operare.

În cele din urmă, ar mai fi problema obținerii de drivere pentru toate diferitele hardware-uri puse la dispoziție. Având în vedere că Android are la bază Linux, nu sunt sigur cât de ușor sau de dificil este de făcut acest lucru.

bubu

Cel mai simplu mod de a rula android și de a testa aplicația android pe mașini x86 pare a fi utilizarea mașinii virtuale android care vine cu cel mai recent SDK.

Cu referire la o întrebare recentă, https://superuser.com/q/221944/39248 , este posibil să existe o problemă cu cel mai recent program de instalare android sdk .exe. puteți încerca să descărcați versiunea zip a programului de instalare, apoi să rulați „sdk manager.exe”

loc pentru a descărca SDK-ul:

Link: http://developer.android.com/sdk/index.html

Rețineți că aveți nevoie de JDK pentru a rula SDK-ul android

Link: http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/index.html

Și așa cum a menționat @afrazier, android-x86 este o opțiune sigură, dar lipsa de drivere face dificilă pentru majoritatea dintre noi utilizarea corectă a sistemului de operare…

Abbas

Iată un link către Android 2.3 (Froyo) Live CD: http://android-x86.googlecode.com/files/froyo-vm-20100812.iso. Este o imagine mică (53,6 MB), am rulat live CD-ul pe VMWare Workstation și a funcționat de minune.

James

Cred că este mai ușor să obții imagini pentru procesoarele arm decât cele x86. Am reușit să folosesc mașina virtuală android care vine cu kit de dezvoltare software.

MiJa

De asemenea, puteți descărca mașina virtuală deja realizată de pe blogul Bash, au creat o imagine VMWare Froyo… http://www.bash.ch/2011/04/android-22-froyo-in-einer-vmware.html

Mașina virtuală are doar 100 MB

Comentarii

  • Link-ul pare să fie mort. Poți să actualizezi link-ul? –  > Por Manubhargav.