Redirecționarea sau sincronizarea SMS-urilor către un alt telefon Android (Android, Sms, Sync)

Thomas a intrebat.

Am două telefoane Android și caut o modalitate de a redirecționa mesajele SMS către un alt telefon și de a-mi permite să răspund cu primul meu număr. Nu am ambele telefoane cu mine tot timpul, dar vreau totuși să fiu anunțat despre mesajele noi (și dacă este posibil chiar și despre apeluri).

Am nevoie de ceva mai mult decât un simplu forwarder. Am încercat deja aplicații precum „SMS Forwarding” „SMS forwarder” etc. Nu a fost suficient.

Comentarii

 • Nu ați menționat ce telefon sau sistem de operare (ROM personalizat, standard din fabrică sau vanilla android) folosiți, deoarece este posibil ca funcția să fie deja inclusă în dispozitivul dvs. Voi face un nou răspuns care ar putea rezolva problema dacă folosești un telefon Samsung cu ROM standard de fabrică. –  > Por hazrpg.
 • Probabil că ar fi mai simplu să folosești Google Voice. Apoi, SMS-urile trimise la numărul GV pot fi gestionate de pe orice dispozitiv unde aveți aplicația (sau extensia Google Chrome, pentru desktop). –  > Por ale.
 • Google Voice presupune că OP se află în SUA – pentru că acest serviciu este disponibil doar pentru utilizatorii unui număr de mobil din SUA. Aruncați o privire în partea de jos a acestei întrebări frecvente: support.google.com/voice/answer/115061?hl=en –  > Por hazrpg.
2 răspunsuri
hazrpg

Am observat o aplicație pe magazinul Android numită „MySMS” care pare să se sincronizeze între telefon, tabletă și PC/Mac. Poate că aceasta este soluția la problema ta.

Se poate descărca de la:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mysms.android.sms&hl=en

Aceeași companie are și un serviciu premium pentru sincronizarea a 2 telefoane – care are aceleași caracteristici ca cele de mai sus, dar special pentru sincronizarea a 2 telefoane împreună. Din moment ce cealaltă aplicație nu necesită un serviciu premium (plătit), merită să încercați să vedeți dacă aceasta face treaba gratuit. Dacă nu, atunci ar merita să încercați a doua lor aplicație.

Aceasta este versiunea premium pentru 2 telefoane:https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mysms.android.mirror&hl=en

Sper că vă ajută.

Comentarii

 • Mulțumesc, se pare că este exact ceea ce căutam. Se pare că sincronizează și apelurile cu celălalt telefon. Frumos, o să încerc! –  > Por Thomas.
 • Cu plăcere. Anunțați-ne cum vă descurcați cu această aplicație, doar pentru ca și alții care vor vedea această întrebare în viitor să poată beneficia de ea. 🙂 –  > Por hazrpg.
 • Bună ziua din nou 🙂 De câteva zile folosesc versiunea premium pentru 2 telefoane (mysms mirror) și este perfectă. Aplicația îmi sincronizează textele și apelurile instantaneu. Exact ceea ce căutam. Doar configurarea a fost un pic complicată, dar odată făcut acest lucru, este minunat. –  > Por Thomas.
 • Știu că acest răspuns este puțin întârziat, dar mă bucur că totul a funcționat pentru tine. –  > Por hazrpg.
hazrpg

Există un ghid postat pe T-Mobile pentru persoanele cu telefoane Samsung care includ deja această funcție pentru a sincroniza mesajele SMS între telefoane folosind serverul Microsoft Exchange, contul Live sau Hotmail. Voi prezenta pașii aici în scop de arhivare.

Link către ghid:http://support.t-mobile.com/docs/DOC-7313

Android 4.1 și versiunile ulterioare

 1. Deschideți e-mailul.
 2. Apăsați Meniu.
 3. Atingeți Setări.
 4. Atingeți adresa de e-mail Exchange.
 5. Atingeți More (acest lucru poate să nu fie disponibil pe toate dispozitivele).
 6. Selectați (activați) sau anulați (dezactivați) caseta de selectare pentru Sincronizare SMS.

Android 1.5 – 4.0

 1. Din meniul Settings (Setări) al dispozitivului, atingeți Accounts and sync (Conturi și sincronizare).
 2. Atingeți contul dvs. de e-mail Exchange.
 3. Selectați (activați) sau anulați (dezactivați) caseta de selectare pentru Sincronizare SMS sau Sincronizare text.

Notă: Pentru ca această funcție să funcționeze, serverul Exchange trebuie să o suporte.

Tags:,