Reintroduceți noua parolă în contul Gmail configurat (Android, Gmail, Gmail Parola)

Paresh Mayani a intrebat.

Am configurat telefonul HTC Hero cu contul meu de Gmail (nume de utilizator și parolă), iar acesta este configurat cu succes. Am schimbat recent parola acestui cont de pe site-ul Gmail, așa că, în același timp, trebuie să schimb și parola de pe telefon, dar nu văd unde să fac acest lucru.

Fără a reintroduce noua parolă, nu reușesc să primesc/trimit e-mailuri. Cum pot introduce noua parolă?

2 răspunsuri
Matthew Read

Câteva opțiuni:

  1. Încearcă să apeși pe Menu -> Refresh în GMail, ar trebui să apară o notificare care să te invite să reintroduci parola. Dacă este în bara de notificări, trage-o în jos și dă click pe ea.
  2. Ștergeți memoria cache și datele pentru toate aplicațiile Google de pe telefon: Gmail, Gmail storage, Gmail, Google Framework Services, Talk, Accounts, Play Store, etc. prin intermediul Settings -> Applications -> Manage applications -> All.
  3. Dacă telefonul dvs. vă permite, mergeți la Settings -> Accounts and sync și eliminați și reintroduceți contul.

Comentarii

  • +1 Exact asta am făcut și eu când mi-am schimbat parola cu ceva timp în urmă. Pictograma din bara de notificări arăta ca un triunghi roșu cu un semn de exclamare în el. Selectând notificarea respectivă, am fost îndemnat să introduc noua parolă și apoi totul a fost ok. –  > Por GAThrawn.
  • 1 & 2, nu funcționează pentru mine și nu mă lasă să elimin contul. Există și alte opțiuni? –  > Por Richard.
  • @Richard O resetare din fabrică, deși este extremă. Eu aș încerca: (1) intrați în Airplane Mode (2) reporniți (3) ștergeți din nou datele pentru toate aplicațiile Google și pentru tot ceea ce pare legat de cont (4) reporniți din nou (5) reconectați-vă la date sau la Wi-Fi (6) așteptați câteva minute și vedeți dacă primiți o notificare (7) deschideți Gmail și vedeți dacă vi se solicită. –  > Por Matthew Read.
  • @MatthewRead, vă mulțumim pentru că ați încercat, dar fără succes. Cred că va trebui să fac o resetare din fabrică. Cred că acesta va fi ultimul meu telefon Android. –  > Por Richard.
Richard

Dacă folosiți Google Apps for Business și serviciile dvs. au făcut parte din marele fiasco al migrării, atunci s-ar putea să vă fi aflat în aceeași situație ca și mine.

După ce mi-am schimbat parola contului google, aveam cumva un cont google apps cu noua parolă și un vechi cont personal cu același nume de utilizator, dar cu parola veche.

Dacă vă puteți conecta la gmail folosind vechea parolă, dar apoi vi se cere să vă redenumiți contul personal sau să migrați serviciile, atunci probabil că vi s-a întâmplat acest lucru.

Eu migrasem deja lucruri anterior, dar nu mi-am redenumit vechiul cont. Am crezut că ar fi murit până acum.

M-am logat în vechiul meu cont folosind numele de utilizator actual și parola veche. Când mi s-a cerut să-mi redenumesc vechiul cont, am făcut-o. Data următoare când telefonul meu a încercat să se conecteze, combinația nume utilizator-parolă veche nu mai era conectată la un cont vechi și mi-a cerut să introduc o nouă parolă.