Resetare din fabrică fără accesarea setărilor telefonului (Android, 2.3 Gingerbread, Resetare Din Fabrică, Blocat Afară, Blocare Model, Micromax A35)

Sangeet Menon a intrebat.

Am un Micromax A35 Android(2.3.5) telefon care a fost blocat prin încercări greșite repetate de blocare a modelului.

Acum, ecranul de afișare îmi cere să introduc numele de utilizator și parola contului Google, dar WiFi și rețelele mobile sunt dezactivate.

Există vreo modalitate de a reseta telefonul din fabrică fără a avea acces la setări?

1 răspunsuri
Izzy

În primul rând, chiar și fără a avea o conexiune la rețea, puteți încerca să îl deblocați cu datele contului Google. De obicei, dispozitivul stochează un „token”, așa că s-ar putea să puteți să vă conectați.

În al doilea rând, dacă acest lucru nu vă ajută, ați putea să aruncați o privire la pagina și la Nu pot debloca tableta pentru că nu am conexiune la internet? S-ar putea să mai existe o șansă de a debloca dispozitivul.

Dacă nimic altceva nu vă ajută, o resetare din fabrică poate fi efectuată și din aplicația :

 • Închideți dispozitivul
 • țineți apăsat butonul Vol + și mențineți-l apăsat în timp ce apăsați suplimentar butonul Power butonul Power. Țineți ambele butoane apăsate până când apare un meniu text.
  (dacă nu funcționează, încercați din nou înlocuind cu Vol + cu Vol -)
 • utilizați butoanele de volum pentru a selecta „Factory Reset” (Resetare din fabrică)
 • executați elementul (de obicei se face prin apăsarea scurtă a butoanelor Power sau prin apăsarea butonului „arată mai multe” din partea stângă jos a telefonului)

Comentarii

 • Am încercat combinațiile de taste: Dar primesc un ecran cu diverse opțiuni de TEST cu Vol+…și o pornire rapidă cu Vol-….Toate cele trei împreună de asemenea nu au funcționat…. dar nici o opțiune de resetare a telefonului… –  > Por Sangeet Menon.
 • Îmi pare rău, dar nu cunosc dispozitivul – așa că cele de mai sus au fost mai degrabă „calea generală”, deoarece funcționează pe majoritatea dispozitivelor. Dar atunci când puteți intra în modul fastboot și aveți uneltele fastboot pe laptop/PC, s-ar putea să puteți face un fastboot -w (a se vedea CyanogenMod Wiki: Fastboot). Vedeți și Există o instalare minimă a ADB? dacă nu doriți să instalați întregul SDK Android pentru asta. –  > Por Izzy.
 • Mulțumesc, am încercat asta, dar continui să primesc o eroare: Device not found… –  > Por Sangeet Menon.
 • Ce sistem de operare (Windows/Mac/Linux)? Pe Windows, este posibil să fie nevoie să instalați mai întâi driverele de dispozitiv. Pe Linux (și cel mai probabil și pe Mac) rulați fastboot ca root. –  > Por Izzy.
 • @Izzy dacă cineva fură un telefon, îl poate reseta de la fast boot și îl poate folosi? Nu este aceasta o vulnerabilitate de securitate? –  > Por undo.