Resetați setările aplicațiilor individuale (Android, Aplicații, Setări, Se Blochează)

steevc a intrebat.
a intrebat.

Săptămâna aceasta s-a întâmplat ceva pe HTC Tattoo (V1.6) care a făcut ca multe aplicații să se blocheze la pornire. Cred că s-ar putea să se fi datorat faptului că setările lor au fost corupte cumva, dar nu știu ce a cauzat asta.

Am reușit să fac unele să funcționeze din nou dezinstalându-le și apoi instalându-le din nou. Evident, am pierdut orice set-up făcând acest lucru.

Este posibil să resetați setările pentru o anumită aplicație? Nici măcar nu știu unde sunt stocate. Este într-un fișier de tip .xxx, ca pe Linux? Ar fi util să știu unde se află pentru a le putea salva pe viitor.

Actualizare august 2011: Acum se întâmplă din nou. Aplicațiile Google au eșuat mai întâi, dar apoi Facebook și last.fm au încetat să mai funcționeze. Am încercat să șterg datele/cache fără nicio îmbunătățire. Nu pot reinstala unele aplicații, deoarece nu mai sunt disponibile pentru 1.6. Intenționez să încerc să fac un upgrade când voi avea timp.

Comentarii

  • Ștergerea memoriei cache și/sau a datelor aplicației ar putea rezolva problema. –  > Por ale.
1 răspunsuri
steevc

Așa cum spune Al, Settings > Applications > Manage Applications, mergeți la app și apăsați Clear cache pare să rezolve problema.

Comentarii

  • Acest lucru nu va reseta setările aplicației, ci doar îi va șterge memoria cache. –  > Por Flimm.