Root LG G3 D855 5.0 Lollipop cu un Mac (Android, 5.0 Lollipop, Înrădăcinare, Mac Os X, Lg G3)

tokenizer_fsj a intrebat.

Am încercat să fac root la LG G3 (D855) cu Android 5.0 folosind Mac Book Pro și până acum nu am reușit să găsesc o metodă de lucru.

Am urmat acest ghid, dar se pare că combinația de versiune Android + versiune hardware a telefonului meu nu este compatibilă cu vulnerabilitatea.

De asemenea, am încercat guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop opțiunea One Click root, dar necesită Windows…

Aveți vreo sugestie? Am încercat chiar și să fac downgrade la Android 4.2.2.2, dar nici pentru asta nu am găsit un ghid pentru Mac….

Orice ajutor este apreciat. Mulțumesc!

1 răspunsuri
Mohamed Shibo

Nu aveți nevoie să faceți Downgrade la versiunea firmware-ului telefonului, Aveți nevoie doar de o metodă de lucru pentru a vă rădăcina dispozitivul, Din moment ce toate căile „One-Click-Script” nu funcționează pentru tine, Vom merge pe calea clasică, Doar urmați acest ghid,

Descărcați pachetul ROOT de la AICI

 1. Activați depanarea ADB

  1. Mergeți la Settings > About Phone > Software Information și atingeți numărul de construcție până când vi se prezintă „You are now a developer”.
  2. Reveniți la ecranul Settings (Setări).
  3. În Developer Options (Opțiuni pentru dezvoltatori), activați Debugging USB.
 2. Introduceți cablul USB

 3. Trimiteți fișierele necesare către dispozitiv folosind această comandă

  • adb.exe push busybox /data/local/tmp && adb.exe push UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp
 4. Treceți în modul de descărcare

  1. Deconectați cablul USB.
  2. Opriți dispozitivul.
  3. Țineți apăsat volumul în sus și introduceți cablul USB.
 5. Găsiți care este portul COM la care este conectat dispozitivul dvs.

  1. Rulați ports.bat
  2. Din rezultat, vedeți la ce porturi este conectat telefonul dvs.
 6. Rulați scriptul de instalare root

  • Send_Command.exe .COMx < root
  • Send_Command.exe .COMx < reboot
  • Schimbați COMx cu numărul de port corect al portului DIAG.iar ieșirea ar trebui să fie ca aceasta

Nu sunt un tip MAC, așa că nu știu sigur dacă puteți face asta pe MBP, dar știu că puteți folosi VirtualBox pentru a instala Windows în interiorul MBP-ului, așa cum este descris mai sus AICI.

Comentarii

 • Vă mulțumim pentru ajutor! Am făcut o mulțime de progrese cu acest lucru, dar sunt blocat la Send_Command parte, bineînțeles că fișierul exe nu este executabil pe MBP-ul meu. Am încercat să pun telefonul atât în Download Mode cât și în Recovery Mode și am încercat să pornesc un adb shell sesiune, dar telefonul nu este văzut de computerul meu în timp ce se află în oricare dintre aceste moduri. Am încercat, de asemenea, să pornesc o conexiune serială cu acesta, dar nu pot vedea telefonul în modul /dev/tty.* listă. Aveți vreo sugestie? –  > Por tokenizer_fsj.
 • Am reușit să fac să funcționeze comunicarea serială după ce am instalat driverele LG G3 și LG Suite pe MBP-ul meu, dar acum există două probleme, deși pot vedea telefonul ca fiind cu.lgusbserial1412 în /dev/ folder, nu pot trimite comenzi către el… Am încercat screen și aplicația Mac Os Serial dar, deși se conectează, nu reușesc să trimit comenzi… A doua problemă este că, atunci când telefonul este în modul de recuperare sau de descărcare, nici măcar nu pot vedea telefonul listat… În acest moment mă dau bătut, am petrecut peste 5 ore pe problema fără progres… –  > Por tokenizer_fsj.
 • Acest ghid este pentru Windows, nu pentru Mac. –  > Por Olcay Ertaș.